Manchester United keepersshirt 2020-2021

Vandaag hebben we de eerste afbeelding van het nieuwe Manchester United keepersshirt 2020-2021. Dit keeperstenue wordt door keepers als David De Gea, Grant en Castro gedragen tijdens de Premier League, FA Cup en League Cup wedstrijden in 2020-2021. Dit seizoen hebben alle keepersshirts van adidas een standaard template, namelijk het AdiPro 20 template. Dit template gebruikt het Duitse sportmerk ook voor de keepersshirts van Ajax, Feyenoord, Arsenal, Real Madrid, Juventus en Bayern München.

Grijs/oranje Manchester United keeper shirt en tenue 2020-21

Het nieuwe Manchester United keepersshirt 2020-2021 is donker grijs ( door adidas ''Carbon'' genoemd) en wordt verder gekenmerkt door de oranje accenten. Een kenmerk van het adiPro 20 template is de print langs de zijkanten van het tenue. Hier bevindt zich namelijk een brede band met daarin een all-over camouflage print in het grijs/oranje. Deze kleurencombinatie komt ook weer terug in de adidas EQT collar van het Manchester United keepersshrit. De hals van de keeperstenues uit het adiPro 20 template is weer geïnspireerd door de V-hals die adidas vooral gebruikte bij de voetbalshirts van de jaren '90. De drie strepen van adidas staan in het oranje op de schouders en ook het logo van het Duitse sportmerk dat sinds 2015-2016 kledingsponsor van de club is, is oranje. Hetzelfde geldt voor het logo van de club van trainer Ole Solskjaer, welke op de linkerborst prijkt. Op het midden van het keeperstenue staat sponsor Chevrolet en ook komend seizoen hebben ''The Mancunians'' Kohler als mouwsponsor. Het logo van de producent van onder andere meubels prijkt op de linkermouw. Het Manchester United keeperstenue wordt dit seizoen compleet gemaakt door een donker grijs keepersbroekje met oranje adidas strepen. Dit is ook de kleurencombinatie van de keeperskousen van United. Voor het eerst zijn de Manchester United keeperstenues dit seizoen uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor een nog betere afvoer van vocht en voor ventilatie. Deze technologie is de opvolger van de Climalite technologie en werd door adi in december 2019 geïntroduceerd.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe keepersshirt, welke waarschijnlijk tegelijkertijd met het Manchester United thuisshirt 2020-2021 gelanceerd wordt.

Manchester United keepersshirt bestellen

Het grijs/oranje keepersshirt van Manchester United kun je na de officiële lancering bestellen. Voor volwassenen is het voetbalshirt € 94,95 en voor kinderen € 74,95. De keeper shirts zijn beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL voor volwassenen en in de volgende kindermaten: 128, 140, 152, 164 en 176.