18 juli 2018

Manchester United keepersshirt 2018-2019

Tegelijkertijd met het nieuwe thuisshirt van de Engelse club hebben Manchester United en adidas het nieuwe keepersshirt voor 2018-2019 officieel bekend gemaakt. In dit keepersshirt werken sterren als De Gea, Romero, Grant en Pereira de Premier League, FA Cup en Champions League thuiswedstrijden af op Old Trafford gedurende dit seizoen. Evenals het thuisshirt van The Mancunians staat ook het keeperstenue geheel in stijl van het 140 jarig bestaan van de Engelse nummer twee van afgelopen seizoen. Check hieronder de details van het nieuwe keeperstenue.

Groen Manchester United keeper shirt en tenue 2018-2019

Het Manchester United keepersshirt voor 2018-2019 is groen (BLAZE GREEN door adidas genoemd) en wordt gekenmerkt door de horizontale banen. Deze banen hebben verschillende diktes en lopen in elkaar over, waardoor het shirt een flitsend design heeft. Dit design is geïnspireerd door het adidas Pro18 template. Dit template zagen we ook tijdens het WK terug in de keepersshirts van de landen waarvan adidas kledingsponsor is, dus onder andere in de keepersshirts van België, Duitsland, Colombia en Spanje. De banen op het Manchester United keeperstenue zijn een ode aan de oprichters van Manchester United. In 1878 werd Manchester United door treinwerkers van het station van Lancashire & Yorkshire opgericht als Newton Heath. De horizontale banen staan symbool voor de rails van het station van destijds. Verder bevat het keeperstenue weinig opvallende accenten. Het shirt is uitgerust met een v-hals en de drie strepen van adidas over de schouders en mouwen zijn zwart. De linker brost is uitgerust met het embleem van het keurkorps van trainer Mourinho en de andere borst bevat het performance logo van adidas. Het Duitse sportmerk is sinds 2015-2016 de trotse kledingsponsor van Manchester United. Op het midden van het tenue prijkt het logo van automerk Chevrolet en vanaf dit seizoen heeft United ook een mouwsponsor. De club en Kohler tekenden een meerjarige overeenkomst. Het logo van Kohler prijkt op de linker mouw.

Het keeperstenue wordt dit seizoen compleet gemaakt door een groen keepersbroekje met aan weerszijden zwarte adidas stripes. De kousen hebben ook deze kleurencombinatie. Check hieronder nog een afbeelding van het nieuwe Manchester United keeperstenue van de Gea en Romero of check het nieuwe thuisshirt!

Manchester United voetbalshirt kopen

Het nieuwe Manchester United keepersshirt voor 2018-2019 kan je per direct bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het shirt is voor volwassenen € 99,95 en voor kinderen € 74,95. In de onderstaande winkels kan je het shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de printing van één van de sterspelers. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Manchester United voetbalshirt in de ADIDAS SHOP

Of in deze WEBSHOP