8 augustus 2018

Manchester United Champions League trainingsshirt en polo 2018-2019

CLASSY is dit jaar het toverwoord bij Manchester United. Aan de kleding die het keurkorps van José Mourinho dit jaar draagt zal het in ieder geval niet liggen. Presenteerde adidas en de club eerder al een prachtige zwarte collectie, dit is de overtreffende trap. Het Duitse sportmerk en de Engelse grootmacht hebben deze week de nieuwe ULTIMATE collectie uitgebracht. Dit is de collectie, die United vooral draagt in de voorbereiding op de wedstrijden in het kampioenenbal. Omdat de club afgelopen seizoen als tweede eindigde, speelt het dit jaar ook weer in de Champions League. Ook dit jaar gaat Manchester weer een gooi doen naar de titel en dat doet het in wel heel erg klassieke trainingsshirts en polo's. Check hieronder alles over het design van beide items!

Manchester United CL trainingsshirt 2018-2019

In de nieuwe ULTIMATE collectie van Manchester United staat het winnen van de Europa Cup I in 1968 centraal. De gouden details op het trainingsshirt verwijzen naar het winnen van de cup in 1968. United was destijds de eerste Engelse club die de felbegeerde beker won en dat deed het ook nog op Engelse bodem, namelijk in het Wembley Stadium. Qua template is het zoals we dit seizoen en vorig seizoen gewend zijn. Het shirt bevat namelijk een v-hals en de drie strepen van adidas lopen over de schouders en mouwen. Verder is het shirt, geheel in lijn van het alternatieve uitshirt of 3e shirt van de club, navy blauw. De gouden accenten zijn te vinden in de logo's van adidas, de club en AON op de voorkant van het shirt. De drie adi stripes zijn ook goud. Voor het trainingstenue hebben de club en adidas ook nog een perfect bijbehorend trainingsbroekje ontwikkeld. Dit short is geheel in stijl van het shirt en is navy blauw met gouden logo's en gouden strepen.

Manchester United Champions League polo 2018-2019

Wanneer de spelers het veld betreden om het veld te inspecteren, zien we ze vaak in een polo. Voor het miljoenenbal hebben adidas en de club dan ook een stijlvolle polo uitgebracht. Qua kleuren is deze polo een kopie van het trainingsshirt. Deze is namelijk ook donker blauw met gouden logo's en gouden adidas strepen op de schouders en mouwen. Bijkomend voordeel is dat de polo perfect om het lichaam valt. De mouwen zijn namelijk de zogenaamde raglanmouwen. Kenmerkend aan deze mouwen is dat deze perfect meebewegen met het lichaam en de perfecte fit hebben.

De gehele nieuwe Ultimate of Champions League trainingslijn van Manchester United is ook dit seizoen weer uitgerust met de adidas Climalite technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Tot deze stijlvolle lijn behoort ook een speciaal trainingspak!

Manchester United CL collectie bestellen

Het nieuwe Manchester United CL trainingsshirt en de polo kan je vanaf nu bestellen. Het trainingsshirt is zowel voor kinderen als voor volwassenen te koop. Deze hebben een prijs van maar liefst € 64,95. De polo is nog wat duurder. Deze heeft een prijs van € 74,95. Wil je andere Manchester United producten bestellen? Check dan ook het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering!

Bestel het Champions League trainingsshirt en de polo van United in deze WINKEL

of de officiële adidas SHOP!