8 augustus 2018

Manchester United Champions League presentatiepak 2018-2019

Tegenwoordig moeten de spelers er niet alleen op het veld ''smooth'' uitzien, buiten het veld is dat net zo belangrijk! De trainingscollecties van alle topclubs moeten dan ook perfect er uit ziet om off pitch mee voor de dag te komen. Met dit idee heeft adidas de nieuwe Manchester United Champions League collectie voor 2018-2019 uitgebracht. Deze nieuwe lijn voor Manchester United heeft als naam de ''ULTIMATE COLLECTION''' en dat is zeker niet ontoepasselijk voor deze nieuwe items. Hetzelfde geldt voor het nieuwe presentatiepak dat United draagt tijdens het reizen naar de wedstrijden in het kampioenenbal. Hetzelfde pak wordt door een deel van de technische en medische staf gedragen tijdens de CL wedstrijden. Bovendien staan de sterren in dit nieuwe pak de pers te woord. Alles weten over het nieuwe trainingspak van United? Check hieronder de details!

Manchester United Champions League trainingsjack en trainingsbroek 2018-2019

Het nieuwe Champions League presentatiepak van United wordt overigens ook gedragen wanneer de spelers de bus uit komen en met of zonder koptelefoons het veld inspecteren voorafgaande aan de wedstrijden. In dit pak moet United dus de eerste klappen uitdelen. Qua looks moet dat zeker lukken! Het nieuwe Manchester United presentatiepak is evenals de geheel ULTIMATE collection een ode aan het winnen van de Europa Cup I in 1968. Onder aanvoering van sterren als Best en Charlton versloeg United in 1968 Benfica met 4-1 in het Wembley Stadium. Het nieuwe presentatiepak is een moderne intepretatie van de kleding die in 1968 gedragen. Qua template is het pak hetzelfde als alle pakken van dit seizoen. Het is namelijk geïnspireerd door het adidas Condivo 18 template. Het jack is bijna geheel blauw en bevat aan de onderkant een zwart vlak. Verder wordt het presentatiejack of presentatie trainingsjack gekenmerkt door de geribbelde baseball collar en zijn de drie adidas strepen op de schouders en mouwen ook zwart De gouden details zijn te vinden in de logo's van adi, de club en AON op de borst. Nieuw aan de jacks is het extra laagje van Ripstop materiaal. Dit zorgt ervoor dat de wind en regen goed buiten het trainingsjack gehouden worden. De zijkanten van het jack zijn bovendien uitgerust met zakken met een rits.

Het presentatiepak heeft dezelfde polyester trainingsbroek als het speciale Champions League trainingspak voor 2018-2019. Deze broek is ook navy blauw met aan de zijkanten zwarte adidas strepen. Alle trainingsbroeken van adidas bevatten dit jaar enkelritsen aan de onderkant en bovendien zijn de broeken ook dit jaar weer uitgerust met twee zakken aan de zijkanten. De presentatiepakken zijn tegenwoordig hot in het straatbeeld. Dit betekent dat de pakken ook een goede fit moeten hebben. Dat kunnen we bevestigen. Zowel het jack als de broek valt getailleerd om het lichaam (uiteraard afhankelijk van de maat die je kiest. Verder is het pak nog eens super functioneel! Het is namelijk uitgerust met de adi Climalite technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe pak, dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Pogba, Rashford, Lukaku, Alexis en alle andere wereldsterren van de club! Check ook het nieuwe CL trainingsshirt en de polo! 

Manchester United presentatiepak bestellen

Het nieuwe pak uit de ULTIMATE lijn van Manchester United is alleen voor volwassenen te bestellen. Het jack en de broek kunnen los van elkaar gekocht worden. Dit kan in de maten XS, M, L, XL en XXL. De prijs van het trainingsjack is € 100,- en de prijs van de broek is € 75,-. Wil je andere United producten bestellen? Check dan ook het overzicht met producten hiernaast of hieronder!

Bestel het nieuwe presentatiepak van Manchester United in deze WINKEL

of de officiële adidas SHOP!