11 oktober 2016

Macedonië voetbalshirts 2016-2017

JAKO en de voetbalbond van Macedonië hebben afgelopen week de nieuwe voetbalshirts voor 2016-2017 gelanceerd. In deze shirts speelt het nationale elftal vanaf nu de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2018 gedurende 2016-2017. Macedonië is ingedeeld in poule G met Spanje, Italië, Albanië, Israël en Liechtenstein. De voetbalbond van Macedonië lanceerde in samenwerking met het Duitse sportmerk JAKO tegelijkertijd het nieuwe thuisshirt, uitshirt en keepersshirt. We bespreken ze hieronder.

Macedonië thuis shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Macedonië thuisshirt voor 2016-2017 is overwegend rood en wordt gekenmerkt door de print zonnestralen rondom het logo van de voetbalbond. Op het shirt zijn zeven zonnestralen aanwezig in het oranje, welke uitstralen naar de boven- onder- en zijkant van het shirt. Deze zonnestralen zijn geïnspireerd door de vlag van het land. Verder is het nieuwe shirt van Macedonië uitgerust met een rechte hals en opstaande kraag. Deze opstaande kraag bevat subtiele gele lijntjes. Dit geldt ook voor de zijkanten van het nieuwe shirt van het Europese land. De rechter borst is uitgerust met het logo van kledingsponsor JAKO, terwijl de trademark tekens van het sportmerk over de mouwen en schouders lopen. De linker borst bevat het logo van de voetbalbond van Macedonië: Fudbalska Federacija na Makedonija (FFM). Het nieuwe Macedonië tenue wordt gecompleteerd door een rood voetbalbroekje en rode kousen met geel/oranje accenten.

Macedonië uit shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe uitshirt van Macedonië voor 2016-2017 heeft vrijwel hetzelfde design als het thuisshirt, maar dan in andere kleuren. Het shirt is overwegend wit en wordt gekenmerkt door de zilveren zonnestralen rondom het logo van de voetbalbond op de linker borst. Het logo van JAKO prijkt in het rood op de rechter borst, terwijl de trademark tekens ook in het rood/wit op de schouders en mouwen aanwezig zijn. De kleur rood komt ook weer terug in de ronde hals en opstaande kraag. Bovendien is de bies aan de onderkant van de mouwen rood. Het nieuwe Macedonië tenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje en witte kousen met rode details.   De keepersshirts van Macedonië hebben een vrij simpel design, waarbij gebruik is gemaakt van een standaard template van het merk. De keepersshirts zijn overwegend licht blauw en geel. Check hieronder alle nieuwe foto's van de Macedonië voetbalshirts voor 2016-2017!

De Macedonië voetbalshirts voor 2016-2017 kan je vooralsnog nergens kopen? Wil je het nationale elftal toch aanmoedigen? Check dan de fan t-shirts van het land in DEZE SHOP!

Macedonie -voetbalshirts -2016-2017

Macedonie -detail -voetbalshirt -2016-2017