Logo Rolling Stones op FC Barcelona voetbalshirt tijdens El Clasico

Tijdens de El Clasico op 29 oktober draagt FC Barcelona naar verluidt niet het logo van hoofdsponsor Spotify op het voetbalshirt, maar het logo van The Rolling Stones. Dit nieuws bracht de Catalaanse radiozender RAC 1 vandaag. Op 20 oktober lanceren The Rolling Stones (na achttien jaar) weer een nieuw album met de naam Hackney Diamonds en om dit nieuwe album te promoten draagt FC Barcelona het logo van de Britse band of het logo van het nieuwe album op het tenue.

Dit is namelijk onderdeel van de samenwerking met Spotify. Sinds de streamingsdienst vorig jaar zomer aantrad als nieuwe hoofdsponsor van Blaugrana had de club ook tijdens twee andere versies van El Clásico een logo van een artiest op het voetbalshirt. Tijdens de eerste editie van El Clásico vorig seizoen (16 oktober 2022) stond het logo van Drake (de iconische uil) op de tenues van FC Barcelona. Dit was ter ere van het feit dat Drake meer dan vijftig miljard streams had op Spotify. Tijdens de de thuiswedstrijd tegen Real Madrid op 19 maart 2023 droegen de spelers het logo van het nieuwe album (Motomami) van de Catalaanse artiest Rosalia op het tenue. Ook FC Barcelona Femini (het vrouwenteam) droeg op 25 maart het logo van Motomami op de voetbalshirts tijdens El Clásico.

Welk logo van The Rolling Stones op het FC Barcelona voetbalshirt staat tijdens El Clásico op 29 oktober 2023 is nog even de vraag. Dit zou namelijk ook zo maar het logo van het nieuwe album kunnen zijn. Zodra hier meer bekend over is, hebben we in ieder geval weer nieuws!

We weten nu al dat de FC Barcelona voetbalshirts met het logo van Drake vrij prijzig zijn en alleen beschikbaar zijn in de officiële clubshop van FC Barcelona. De voetbalshirts met het logo van Motomami hadden namelijk een prijs van € 400,- en de gesigneerde voetbalshirts waren € 2000,-. 

Ben je op zoek naar het FC Barcelona tenue met het logo van Spotify? Check het dan in deze fanshop of de officiële Nike SHOP!

 

Logo Rolling Stones op FC Barcelona voetbalshirt tijdens El Clasico
Logo Rolling Stones op FC Barcelona voetbalshirt tijdens El Clasico
Logo Rolling Stones op FC Barcelona voetbalshirt tijdens El Clasico