16 juni 2016

Liverpool uitshirt 2016-2017

Het nieuwe Liverpool uitshirt voor 2016-2017 is vandaag officieel gelanceerd door kledingsponsor New Balance en Liverpool. In dit nieuwe shirt speelt de club de Premier League, FA Cup en League Cup uitwedstrijden gedurende komend seizoen. Liverpool is afgelopen seizoen als achtste geëindigd in de Premier League, waardoor de equipe van Jürgen Klopp komend seizoen geen Europees voetbal speelt. Het nieuwe uitshirt lijkt een voor de club bekende kleur te krijgen met een aparte kraag. We bespreken het design van het Liverpool uitshirt hieronder.

Liverpool uit shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Liverpool uitshirt voor komend seizoen is overwegend zwart met een klassieke y-vormige kraag. Deze hals is voorzien van een dunne en subtiele zilveren lijn. De laatste keer dat Liverpool een zwart shirt met zilveren details had, was in het seizoen 2011-2012. Destijds was Adidas nog kledingsponsor van de club. Ook rode tinten, afkomstig uit de clubkleuren van ''The Reds'', komen terug in het nieuwe uitshirt van Liverpool. De zijkanten van het nieuwe voetbalshirt van de club die haar thuiswedstrijden speelt op Anfield Road, is uitgerust met vier diagonale rode strepen. Verder bevat het nieuwe shirt van Liverpool weinig opvallende details. De rechter borst is uitgerust met het logo van kledingsponsor New Balance. Het Amerikaanse sportmerk is sinds 2015-2016 verbonden aan de club en volgde destijds Warrior Sports op. De andere borst bevat de Liverbird met de initialen van de club: LFC. Standard Chartered staat als shirtsponsor op het midden van het nieuwe Liverpool shirt. De bank is sinds 2010 hoofdsponsor van de club en zal dit in ieder geval tot 2018 blijven. De achterkant van het shirt is nog voorzien van een klein detail. Aan de bovenkant staan twee fakkels met het getal 96, welke verwijzen naar de omgekomen supporters bij het Hillsborough drama.  Ook de binnenkant van de kraag van het nieuwe uitshirt van Liverpool FC bevat nog een speciaal detail. Hierin staat namelijk de tekst: ''Liverpool was made for me and I was made for Liverpool." Dit is een bekende uitspraak van voormalig Liverpool manager Bill Shankley. Als manager van de club werd de Schot tijdens de jaren '60 en '70 onder andere drie keer kampioen met de club en won Liverpool de UEFA Cup. Het nieuwe uittenue van de club die de Europa League finale van 2016 verloor, wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje met rode accenten. Ook de kousen bevatten deze kleurencombinatie. De kousen zijn zwart met aan de bovenkant een dunne rode lijn. Het het nieuwe uittenue van Liverpool is uitgerust met het New Balance Dry systeem, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. In dit nieuwe uittenue en shirt schitteren sterren als Sturridge, Coutinho, Sakho, Origi, Can, Lallana en Benteke vanaf komend seizoen. Check ook het nieuwe Liverpool thuisshirt voor 2016-2017!

Liverpool voetbalshirt kopen

Het nieuwe Liverpool uitshirt voor 2016-2017 kan je nu kopen in de onderstaande shops, evenals het nieuwe thuisshirt, welke nu al beschikbaar is. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 80,- en voor kinderen € 70,-. Hier kan je het voetbalshirt van Liverpool ook laten bedrukken met de officiële bedrukking van alle spelers of een eigen naam en nummer. Dit betreft dezelfde bedrukking als de spelers tijdens de Premier League dragen. Check bovendien goedkopere Liverpool shirts van eerdere seizoenen in deze shop. Of check het overzicht met beschikbare Liverpool producten hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen. Directe levering gegarandeerd.

Koop het nieuwste Liverpool shirt voor 2016-2017 deze Liverpool shop 

OF koop je nieuwe Liverpool shirt in deze STORE


Liverpool -fc -uit -shirt -2016-2017

Liverpool -uittenue -2016-2017

Liverpool -tenue -2016-2017-uit