6 juli 2016

Liverpool trainingsshirt 2016-2017

Het nieuwe Liverpool trainingsshirt voor 2016-2017 is afgelopen weekend officieel gelanceerd door de club en kledingsponsor New Balance. Deze nieuwe shirts worden door de club gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Premier League, FA Cup en League Cup wedstrijden gedurende 2016-2017. Liverpool is afgelopen seizoen als achtste geëindigd in de Premier League en verloor de Europa League finale waardoor het geen Europees voetbal speelt. De club en de Amerikaanse kledingsponsor hebben twee trainingsshirts gelanceerd. Het ene trainingsshirt wordt door de spelers gedragen en het andere shirt vooral door de staf, welke komend seizoen weer onder leiding staat van Jürgen Klopp. We bespreken beide nieuwe trainingsshirts van de club.

Rood Liverpool trainingsshirt spelers 2016-2017

Het nieuwe Liverpool trainingsshirt 2016-2017 voor de spelers van de club is overwegend rood en wordt gekenmerkt door het zwarte vlak over de borst. In dit vlak staat het logo van de club. De andere borst bevat het logo van kledingsponsor New Balance in het zwart. New Balance verzorgt sinds 2015-2016 de tenues en trainingskleding van de Engelse club. Destrijds volgde het Warrior Sports op. Op het midden van het trainingsshirt staat het logo van BETVICTOR. Het gokbedrijf het Garuda International vervangen. Vorige week maakten de club en Liverpool de deal tussen beide partijen bekend. De bookmaker zal tot en met 2019 als sponsor op de shirts van de club staan. Op de tenues van de club blijft Standard Chartered als sponsor staan. Vorig jaar werd het contract met Standard Chartered tot 2019 verlengd. Verder is het nieuwe trainingsshirt van Liverpool uitgerust met een ronde hals. Op de achterkant van het training shirt staat New Balance ook nog eens geplaatst. Het trainingstenue van de spelers kan gecompleteerd worden door een zwart trainingsbroekje met aan de zijkanten een rode strip. Ook hierop staan de Liverbird en het NB logo.

Zwart Liverpool trainingsshirt staf 2016-2017

Het trainingsshirt van de staf van Liverpool voor 2016-2017 heeft hetzelfde template als het shirt welke door de spelers gedragen wordt. Dit shirt is echter overwegend zwart en bevat een rood vlak over de linker borst. De logo's van New Balance, de club en BETVICTOR staan op dezelfde plek als op het shirt van de spelers. Ook dit tenue wordt gecompleteerd door een zwart trainingsbroekje met rode strip. Alle Liverpool trainingskleding is uitgerust met het New Balance Dry Systeem, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder de foto's van de trainingscollectie die vanaf nu gedragen wordt door sterren als Coutinho, Sakho, Sturridge, Mané, Origini, Lallana, Can, Allen en de staf onder leiding van Jürgen Klopp.

Liverpool en New Balance lanceerden ook al een speciaal Liverpool warming-up shirt voor 2016-2017. 

Liverpool training shirt en tenue kopen

Het nieuwe Liverpool trainingsshirt 2016-2017 kan je per direct kopen in de onderstaande shops voor kinderen en volwassenen. De prijs van het trainingsshirt voor volwassenen is € 54,95 en voor kinderen € 49,95. Het trainingsbroekje heeft een prijs van € 37,95. Wil je andere producten van Liverpool kopen? Check dan onder andere het overzicht met beschikbare producten in het overzicht hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe trainingsshirt van Liverpool FC in deze officiële shop! 

Liverpool -training -shirts -2016-2017

Liverpool -trainingskleding -2016-2017