6 juli 2016

Liverpool trainingspak 2016-2017

Het nieuwe Liverpool trainingspak voor 2016-2017 is bekend. Dit betreft het pak dat de spelers en staf van de club zullen dragen tijdens de trainingen van de club ter voorbereiding op de Premier League, FA Cup en League Cup wedstrijden gedurende dit seizoen. Liverpool en New Balance hebben twee verschillende trainingspakken gelanceerd. Het ene pak wordt vooral gedragen door de spelers en het andere pak wordt vooral gedragen door de staf van de club, welke ook komend seizoen onder leiding staat van Jürgen Klopp. We bespreken beide nieuwe trainingspakken hieronder.

Rood en zwart Liverpool trainingspak 2016-2017

Het Liverpool trainingspak voor komend seizoen is geheel in stijl van de clubkleuren van Liverpool en bestaat uit een zip training sweater (door de club training windblocker genoemd) en een strakke trainingsbroek. De zip top van het pak is geheel rood (flame red) en bevat een hoge hals. Bovendien bevat deze hals een rits, welke tot de borst loopt. Deze rits is zwart. Op de borst staan de logo's van de Amerikaanse kledingsponsor en de club. New Balance verzorgt sinds 2015-2016 de trainingskleding en tenues van de club. Destijds volgde het merk Warrior Sports op. De windblocker is aan de zijkanten uitgerust met twee zakken. Vanaf komend seizoen staat BETVICTOR als sponsor op de trainingskleding van de club, alleen zal deze nog op het trainingspak ontbreken. Het gokbedrijf en Liverpool FC tekenden vorige week een contract die beide partijen tot 2019 aan elkaar zal verbinden. Een ander kenmerk van de zip training sweater zijn de elastische mouwen die strak om het lichaam vallen. Verder is de achterkant van het jack nog uitgerust met een opening, om ventilatie te bewerkstelligen. Het pak dat door de spelers wordt gedragen, wordt gecompleteerd door een strakke zwarte trainingsbroek. Deze zogenaamde slim fit pants vallen strak om de benen en bevatten de logo's van New Balance en de club in het wit. Ook de trainingsbroek bevat twee zakken aan de zijkanten. Daarnaast is de onderkant van de trainingsbroek uitgerust met een rits, zodat je de trainingsbroek makkelijk over je voetbalschoenen aan en uit kunt doen.

Eenzelfde soort trainingspak hebben Liverpool en New Balance gelanceerd voor de staf van de club voor 2016-2017. Het enige verschil is de windblocker van dit jack zwart is met een rode rits. Verder bevat dit jack dezelfde kenmerken als het andere pak. Ook dit trainingspak wordt gecompleteerd door een strakke zwarte trainingsbroek. Beide nieuwe Liverpool trainingspakken zijn uitgerust met het New Balance Dry Systeem. Dit speciale systeem zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. In de aanloop naar de wedstrijden draagt Liverpool een ander trainingspak. Het zogenaamde Liverpool presentatiepak voor 2016-2017 vind je hier!

Liverpool trainingspak 2016-2017 kopen

Het nieuwe Liverpool trainingspak kan je voor volwassenen en kinderen kopen in de onderstaande shops. De prijs van het pak voor kinderen is € 100,- en voor volwassenen € 120,-. Het trainingsjack of training sweater en de trainingsbroek kunnen los van elkaar gekocht worden, zodat de zip top ook gecombineerd kan worden met het trainingsbroekje. Wil je andere producten van de club kopen? Check dan onder andere het overzicht met beschikbare Liverpool producten in het overzicht hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen.

Koop het nieuwe Liverpool trainingspak 2016-2017 in deze officiële shop!

Liverpool -trainingspak -2016-2017

Liverpool -trainingskleding -2016-2017