6 juli 2016

Liverpool presentatiepak 2016-2017

Liverpool en New Balance hebben het nieuwe presentatiepak voor 2016-2017 gelanceerd. Dit trainingspak wordt door de spelers van de club gedragen tijdens het reizen en het verblijf in het hotel voorafgaande aan de Premier League, FA Cup en League wedstrijden gedurende dit seizoen. Bovendien wordt dit trainingspak door de club gedragen door de staf van de club tijdens de wedstrijden of wanneer de spelers de pers te woord staan na de wedstrijden. Liverpool en New Balance hebben twee verschillende pakken gelanceerd. Het ene pak wordt vooral gedragen door de spelers en het andere pak door de staf.

Rood en Zwart Liverpool trainingspak 2016-2017

Het trainingsjack van het presentatiepak van de spelers voor 2016-2017 is overwegend rood en bevat een zwart vlak over de linker borst. Dit template zien we ook terug komen bij het nieuwe Liverpool trainingsshirt voor 2016-2017. Verder bevat het trainingsjack aan de zijkanten een zak met ritsen. De linker borst is uitgerust met de Liverbird en de andere borst bevat het logo van New Balance, welke sinds 2015-2016 de kledingsponsor is van de club. Wat verder opvalt aan het jack is dat deze niet is uitgerust met het logo van de nieuwe sponsor van de trainingskleding: BETVICTOR. Vorige week tekenden het gokbedrijf en de club die haar thuiswedstrijden speelt in Anfield Road een contract voor drie seizoenen. BETVICTOR zal dus komende drie seizoenen op de trainingskleding van de club staan, maar vooralsnog niet op het presentatiepak. Standard Chartered blijf tot 2019 ''gewoon'' op de tenues van de club staan. Dit trainingspak wordt gecompleteerd door een zwarte trainingsbroek. Deze trainingsbroek is geheel zwart en bevat de logo's van de club en New Balance op de zijkanten in het wit. Ook de trainingsbroek is uitgerust met twee zakken en bevat verder aan de achterkant een subtiele rode lijn. Eenzelfde soort pak is gelanceerd voor de staf van de club. Dit pak is echter geheel zwart. Dit betekent dat het trainingjack zwart is met een rood vlak op de borst. Verder ziet dit pak hetzelfde er uit als de spelers dragen. De trainingskleding van Liverpool is uitgerust met het New Balance Dry system, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Deze pakken worden vanaf nu gedragen door sterren als Origi, Coutinho, Sakho, Sturridge, Mané, Firmino, Lallana, Matip, Can, Allen en nog meer sterspelers van de club, evenals de staf die komend seizoen onder leiding staat van Jürgen Klopp. Check ook het nieuwe Liverpool trainingspak voor 2016-2017.

Liverpool presentatiepak 2016-2017 kopen

Het nieuwe presentatiepak van Liverpool kan je alleen voor volwassenen kopen. De prijs van het gehele pak is € 119,95. De prijs van alleen het presentatiejack is € 69,95. Wil je andere producten kopen van Liverpool? Check dan onder andere het overzicht hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen. Of laat je officiële Liverpool shirt voorzien van de officiële bedrukking. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe presentatiepak van Liverpool FC in deze officiële shop! 

of in deze Liverpool shop!

Liverpool -presentatiepak -2016-2017

Liverpool -trainingskleding -2016-2017