27 juni 2020

Liverpool Premier League Kampioen 2020 voetbalshirts, t-shirts en hoodies

Liverpool is Premier League kampioen! Door het verlies van Manchester City tegen Chelsea (1-2) hebben the Reds zich gekroond tot kampioen van Engeland. De supporters van Liverpool hebben er even op moeten wachten. De laatste keer dat de Anfield Road bewoners kampioen werden, was in 1990. Bij een kampioenschap hoort natuurlijk ook een speciale kampioenscollectie en die hebben de club en kledingsponsor New Balance dan ook direct gelanceerd. Deze Premier League Champions 2020 collectie bevat niet alleen een speciaal voetbalshirt, maar ook goedkope t-shirts, hoodies en polo's!

Liverpool Premier League Champion 2020 voetbalshirt

Het Liverpool Premier League Kampioen voetbalshirt 2020 kan eigenlijk gezien worden als het Farewell voetbalshirt van New Balance. Vanaf 2020-2021 is Nike namelijk de nieuwe kledingsponsor van The Reds. Wel speelt Liverpool het seizoen 2019-2020 nog uit in de tenues van New Balance en het is niet ondenkbaar dat de club in de laatste thuiswedstrijden van het huidige seizoen het nieuwe kampioen voetbalshirt draagt. Het tenue heeft hetzelfde design als het Liverpool thuisshirt, maar bevat alleen een speciale embroidery boven en onder het logo van de kampioen. Boven het logo is in het goud de tekst ''2019/20 Champions'' geborduurd en onder het logo is de naam van de club toegevoegd: Liverpool Football Club. Het Premier League seizoen loopt nog tot 26 juli. Tot deze datum dragen de spelers in de thuiswedstrijden dit tenue. Daarna hebben de spelers even vakantie en in de voorbereiding op het nieuwe seizoen lanceren Nike en de club de nieuwe Liverpool tenues voor 2020-2021. Het speciale Liverpool Premier League Kampioen voetbalshirt kun je vanaf nu bestellen voor volwassenen en heeft een prijs van € 79,95. Dat kan in deze Liverpool winkel! 

Liverpool Premier League 2020 kampioens t-shirts

Bij een kampioenschap horen natuurlijk ook speciale Liverpool kampioens t-shirts! Één van die kampioens t-shirts is die met een een print van de Premier League beker. Dit is niet zomaar een print. In de print zijn de namen van alle spelers van de Liverpool selectie opgnenomen: Miler, Oxlade-Chamberlain, Minamino, Adrien, Lovren, Matip, Keita, Willams, Origi, Shaqiri, Lallana, James, Elliot, Mané, Firmino, Salah, Henderson, Van Dijk, Wijnaldum, Alexander Arnold, Fabion, Klopp, Gomez, Robertson en Allison. Deze t-tshirts zijn in verschillende kleurencombinaties beschikbaar: rood, zwart en wit. Bovendien zijn er versies met de namen en nummers van een aantal spelers op de achterkant van het t-shirt. De print van de spelersnamen- en nummers is geheel in stijl van de officiële Premier League bedrukking, die de sterren op de achterkant van het tenue dragen tijdens de Premier League wedstrijden. Er zijn ook een aantal wat simpelere Liverpool kampioens t-shirts. Deze bevatten een speciaal Liverbird logo met daarbij de tekst: ''Liverpool League Champions 2019-2020.'' Ook deze t-shirts zijn in verschillende kleurencombinaties beschikbaar. Alle t-shirts kun je zowel voor volwassenen als voor kinderen bestellen vanaf € 24,95 in deze SHOP!

Liverpool Premier League kampioen t-shirt 2020

Liverpool hoodies en polo's

De Liverpool kampioenshoodies en polo's hebben dezelfde print als de t-shirts hebben. Een mooie toevoeging op de hoodies is een print op de achterkant van de Liverpool truien. Deze zijn namelijk beschikbaar met een gouden print van de tekst ''Champions 20'', verwijzend naar het kampioenschap dit seizoen. Ook deze gouden print is weer geheel in stijl van de officiële Premier League bedrukking, die de spelers op de tenues dragen. De polo's bevatten de print op de linkerborst en de hoodies op de body van de truien. Deze Champions hoodies hebben een prijs van € 49,95 en de polo's zijn € 34,95. Deze bestel je exclusief in deze winkel!

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Liverpool Premier League Champions 2020 collectie!

Liverpool Premier League 2020 kampioens hoodie

Liverpool kampioens t-shirts