16 juni 2016

Liverpool keepersshirt 2016-2017

Het nieuwe Liverpool keepersshirt voor 2016-2017 is vandaag bekend gemaakt door de club en New Balance. In dit shirt werken sterren als Mignolet, Ward en Bogdan de Premier League, FA Cup, League Cup en Europese wedstrijden van Liverpool af gedurende dit seizoen. Het nieuwe keepersshirt van The Reds werd tegelijkertijd gelanceerd met het nieuwe thuisshirt van de club voor 2016-2017 en het andere keepersshirt werd gelanceerd met het uitshirt. We bespreken het design van de nieuwe keeper shirts van de Europa League finalist van 2016 hieronder.

Groene Liverpool keeper shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe keepersshirt van Liverpool voor de thuiswedstrijden van 2016-2017 is overwegend licht groen en bevat zowel zwarte als witte accenten. De zwarte en witte accenten komen allereerst terug in het v-design onder de rechte hals. Bovendien bevatten de schouders en een deel van de mouwen een zwart vlak met aan de onderkant een witte lijn. De logo's van New Balance en Liverpool op de borst zijn wit. Het Amerikaanse sportmerk is sinds 2015-2016 de kledingsponsor van de club. Shirtsponsor Standard Chartered versiert het midden van het nieuwe keepersshirt van The Reds. De achterkant van het shirt bevat het cijfer 96 met aan weerszijden een vlam. Dit symbool verwijst naar het Hillsborough drama in 1989, waarbij 96 supporters van de club overleden. Het nieuwe keeperstenue van Liverpool wordt gecompleteerd door een licht groen keepersbroekje met zwarte details. Ook hierop zijn de logo's van de club en New Balance vertegenwoordigd. De kousen van het nieuwe keeperstenue van Liverpool zijn ook groen en bevatten de initialen van de club: LFC. Ook de keeperstenues van Liverpool zijn uitgerust met het New Balance Dry systeem, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers van de club optimaal kunnen presteren. Check ook het nieuwe Liverpool thuisshirt van 2016-2017.

Oranje Liverpool keeper shirt en tenue 2016-2017

Het keepersshirt van Liverpool voor de uitwedstrijden van 2016-2017 is overwegend oranje en bevat verder hetzelfde template als het andere keepersshirt. Dit betekent dat ook dit shirt een rechte hals bevat met daaronder een zwart/wit v-design. De zwarte en witte accenten komen bovendien terug ter hoogte van de schouders en mouwen. De logo's van de club, New Balance en Standard Chartered staan op dezelfde plek als op het andere shirt. Dit keeperstenue wordt gecompleteerd door een oranje broekje met zwarte accenten. Ook de kousen hebben deze kleurencombinatie. Check hieronder de foto van dit shirt en bovendien het nieuwe Liverpool uitshirt voor 2016-2017. 

Liverpool keepersshirt kopen

Het nieuwe keepersshirt van Liverpool kan je vanaf eind mei/begin juni kopen in de onderstaande shops. De prijs van het keepersshirt met korte mouwen is ongeveer € 80,- en met lange mouwen € 85,-. De prijs van het shirt voor kinderen is ongeveer € 65,-. Hier kan je ook het keepersshirt laten bedrukken met een eigen naam en nummer of van jouw favoriete keeper. De bedrukking die hiervoor gebruikt wordt, is de officiële Premier League bedrukking, welke de keepers dragen tijdens Premier League wedstrijden. Andere Liverpool producten kopen? Check dan het overzicht hiernaast of hieronder. En vergelijk bovendien de prijzen! Directe levering gegarandeerd.

Koop het nieuwste Liverpool keepershirt in deze Liverpool STORE of

deze officiële shop


Liverpool -keeper -shirt -2016-2017
Oranje -liverpool -keeper -shirt -2016-2017