6 juli 2016

Liverpool en New Balance lanceren flitsend warming up shirt 2016-2017

Naast het trainingsshirt van de Engelse club hebben Liverpool en New Balance ook een warming-up shirt gelanceerd voor 2016-2017. Dit speciale pre match top zal alleen door de club gedragen worden tijdens de warming-up ter voorbereiding op de Premier League, FA Cup en League Cup wedstrijden gedurende dit seizoen. Liverpool eindigde afgelopen seizoen op een achtste plaats, waardoor het geen Europees voetbal speelt. Traditioneel hebben de pre match tops een wat rijker design dan de trainingsshirts van de een club. Dit is ook bij het nieuwe inloopshirt van Liverpool het geval. We bespreken het design van het nieuwe pre match top hieronder!

Liverpool warming-up shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Liverpool pre match top voor 2016-2017 is geheel in stijl van de clubkleuren van de plaatselijke FC. Het shirt is namelijk geheel rood en wordt verder gekenmerkt door een print van een blokjespatroon over het gehele shirt, wat het shirt een flitsend design geeft. Verder is het nieuwe warming-up shirt van The Reds uitgerust met een crew neck. De rechter borst is uitgerust met het logo van New Balance. De Amerikaanse kledingsponsor verzorgt sinds 2015-2016 de tenues en trainingskleding van de Engelse club. De andere borst bevat de iconische Liverbird. Verder is het nieuwe pre match top nog uitgerust met enkele speciale details. De binnenkant van de hals is uitgerust met een dunne strip. Hierin staat de tekst: ''''There’s no noise like the Anfield noise'' (Er is geen geluid als het geluid van Anfield). De achterkant van het shirt is onder de kraag uitgerust met twee vlammetjes, met daartussen het getal 96. Dit symbool verwijst naar de 96 overleden Liverpool supporters tijdens het Hillsborough drama in 1989. De achterkant van het shirt bevat ook nog het naammerk van de kledingsponsor. De spelers van Liverpool zullen dit shirt vooral gebruiken tijdens het inlopen voor de wedstrijden. Dan zullen de spelers ook nog een bijbehorend broekje dragen. Dit broekje is zwart met een subtiele rode lijn aan de zijkanten. Verder is het broekje uitgerust met de logo's van de club en NB. Zoals alle tenues van het sportmerk zijn de trainingstenues en trainingskleding van Liverpool uitgerust met de New Balance Dry technology. Deze speciale technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder de foto's van het Liverpool warming-up shirt en tenue, welke gedragen wordt door sterren als Coutinho, Sakho, Sturridge, Mané, Origini, Lallana, Can, Allen en andere spelers. Check bovendien het Liverpool trainingsshirt voor 2016-2017.

Liverpool inloopshirt kopen

Door het rijke design van het Liverpool pre match top is deze iets duurder dan het trainingsshirt. Het pre match top van The Reds heeft een prijs van € 59,95, terwijl het trainingsshirt een prijs van € 54,95 heeft. Wil je andere trainingskleding van de club kopen? Check dan onder andere het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe trainingsshirt van Liverpool FC in deze officiële shop! 

Liverpool -warming -up -tenue -2016-2017