Liverpool Champions League 2019 winners t-shirts en hoodies

Liverpool heeft voor de zesde keer in de geschiedenis de Champions League gewonnen! In een vrij saaie wedstrijd versloeg het keurkorps van Jürgen Klopp Tottenham Hotspur met 2-0 in het Wanda Metropolitano in Madrid door doelpunten van Salah en Origi. Zoals ieder jaar viert Retake het winnen van de Champions League met een uitgebreide t-shirt en hoodie collectie. Dit jaar staat het getal 6 centraal in de nieuwe collectie en dit verwijst natuurlijk naar het zes keer winnen van de Europa Cup I of Champions League. De club won ''de cup met de grote oren'' in 1977, 1978, 1981, 1984, 2005 en 2019.

Fan van Liverpool? Bestel altijd een super gaaf Liverpool t-shirt in deze SHOP! 

Één van de vetste t-shirts uit de Liverpool Champions League 2019 winners collectie is het t-shirt met een print van de Champions League beker. Dit is niet zomaar een print, in de print is namelijk de Liverbird uit het logo van de club verwerkt in het goud. Onder deze cup prijkt de tekst ''CHAMPIONS OF EUROPE'' met daaronder weer zes sterren met daarin de jaartallen waarin de club de Europa Cup I of Champions League won (77, 78, 81, 84, 05 en 19). Alle t-shirts zijn beschikbaar in een versie met en zonder print op de achterkant. De t-shirts hebben op de achterkant namelijk een print van de namen en nummers van alle sterspelers van de Liverpool selectie van het seizoen 2018-2019. Op deze t-shirts staan dus ook de namen en nummers van Virgil (4) en Wijnaldum (5). Een ander gaaf Europa Cup Winners t-shirts is het zogenaamde ''Boss Night With Me Bird!'' t-shirt. Dit t-shirt bevat natuurlijk ook weer een print van de Liverbird. In zijn bek heeft hij nummer zes en rondom het logo staan zes Champions League bekers met daarin de jaartallen en de steden waarin de finale plaats vond: Rome (1977), Londen (1978), Parijs (1981), Rome (1984), Istanbul (2005), Madrid (2019). Op dit t-shirt staat ook de tekst ''Liverpool – 6 X Champions Of Europe Madrid 2019.'' Wil je een t-shirt met wat minder opsmuk, dan zijn de logo t-shirts de perfecte uitkomst. Deze t-shirts bevatten alleen het Liverpool wapen met de naam van de club en de tekst: ''Champions of Europe 2019.'' De 0 van Champions wordt als 6 weergegeven en dit verwijst weer naar de indrukwekkende prijzenkast van de Engelse topclub.

De prints op de t-shirts zijn ook toegepast op verschillende polo's en hoodies. Alle producten zijn ook nog eens in verschillende kleuren of kleurencombinaties beschikbaar en dit betreffen natuurlijk de clubkleuren van Liverpool of de kleuren van de tenues van The Reds. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de vette Liverpool X Champions League 2019 winners collectie.

Liverpool Champions League 2019 winners t-shirts en hoodies bestellen

De nieuwe Liverpool winners t-shirts kun je vanaf nu bestellen. De goedkoopste t-shirts bestel je al vanaf € 24,95 en de polo's vanaf € 29,95. De hoodies zijn € 49,95. Check ook nog veel meer andere Liverpool producten in de winkel! Directe levering!

Bestel je Liverpool winners t-shirt direct in deze SHOP!