7 januari 2018

Liverpool biedt fans met Coutinho voetbalshirt 2017-2018 een voucher

Liverpool biedt haar fans een geste. Dan gaat het met name om de fans die dit seizoen een Liverpool voetbalshirt gekocht hebben met de officiële bedrukking van Philippe Coutinho. De Braziliaanse sterspeler vertrok afgelopen week voor maar liefst € 160 miljoen naar Barcelona. De fans die dit seizoen het Liverpool shirt met de bedrukking van Coutinho hebben gekocht, krijgen van de club een voucher van £ 50, welke zij kunnen besteden in de officiële clubshops of in de online winkel van de Engelse club. In een officieel statement geeft de club als reden voor dit gebaar aan dat de speler tegen exceptionele voorwaarden is vertrokken. Hiermee bedoelt de club waarschijnlijk het bod van € 160 miljoen, welke niet te weigeren viel.

De club van manager Jürgen Klopp stelt natuurlijk wel voorwaarden aan de voucher. Fans die een shirt van Coutinho hebben, moeten deze wel fysiek laten zien om de voucher van £ 50 te krijgen. Bovendien is de voucher een beperkte periode geldig, namelijk van 13 januari tot 31 mei. Dit betekent dat de fans met een Coutinho voetbalshirt met de voucher eventueel het nieuwe Liverpool thuisshirt voor 2018-2019 kunnen bestellen. Dit shirt wordt namelijk meestal in april/mei bekend gemaakt door kledingsponsor New Balance en de Premier League club.

Wat vinden jullie van dit gebaar van de club? Zou iedere club waar een speler tussentijds vertrekt dit moeten doen? Wil je overigens het nieuwe Barcelona shirt van Coutinho bestellen? Check het exclusief in deze online winkel!