23 november 2020

Litouwen voetbalshirts 2020-2021

De nationale voetbalbond van Litouwen en kledingsponsor Hummel hebben inmiddels ook de nieuwe voetbalshirts voor de periode 2020-2021 gelanceerd. In deze nieuwe tenues speelt het Litouws voetbalelftal de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022 in de periode 2021-22. Het Litouws voetbalelftal speelt sinds 1990 weer zelfstandig interlands. Daarvoor was het land onderdeel van de Sovjet Unie. Het nationale elftal wist zich nog nooit te plaatsen voor een EK of WK eindronde.

Litouwen thuisshirt 2020-2021

De nieuwe Litouwen voetbalshirts 2020-2021 zijn gebaseerd op het standaard MOVE template van Hummel. Dit betekent dat de voetbalshirts een vrij simpel design hebben. Het Litouwen thuisshirt 2020-2021 is geheel geel met een ronde hals. Op de mouwen en schouders van het tenue prijken de chevrons van Hummel in het zilver. De logo's van Hummel en de Litouwse voetbalbond (de Lietuvos Futbolo Federacija / LFF) op de borst zijn geel zwart. Verder wordt het thuistenue van Litouwen gekenmerkt door een diagonale band op de zijkanten. Deze diagonale band is wit en het gedeelte daarboven is zwart. Het Litouwen tenue wordt compleet gemaakt door een groen voetbalbroekje met aan de bovenkant van de zijkanten van het short een diagonale witte band. De Hummel trademark tekens op het broekje zijn zilver. Ook op het short zijn de logo's van de bond en Hummel vertegenwoordigd. De kousen van het thuisshirt zijn geel met groene accenten.

Litouwen uitshirt 2020-2021

Het Litouwen uitshirt 2020-2021 heeft hetzelfde template als het thuisshirt. Dit voetbalshirt is echter geheel rood met op de mouwen zilveren Hummel chevrons en op de borst de logo's van de voetbalbond en Hummel in het wit. Dit tenue bevat aan de zijkanten een diagonale zwarte band. Het uittenue van het Litouws voetbalelftal wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje en rode kousen, waarop ook weer uitingen van de bond en Hummel staan. Zoals alle Hummel tenues zijn deze voetbalshirts ook uitgerust met een speciale performance technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Litouwen tenues, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Valskis, Novikovas, Cernych, Mikoliunas, Laukzemis en andere spelers.

De nieuwe Litouwen voetbalshirts kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële fanshop van de voetbalbond van het land. De voetbalshirts zijn vrij goedkoop. Omdat deze een standaard template hebben, zijn ze slechts € 35,-! Op zoek naar een ander goedkoop t-shirt van Litouwen? Check dan deze winkel! 

Litouwen thuisshirt 2020-2021

Litouwen uitshirt 2020-2021