5 september 2016

Litouwen voetbalshirts 2016-2017

Het nieuwe Litouwen voetbalshirt voor 2016-2017 is inmiddels officieel bekend gemaakt door kledingsponsor Hummel en de nationale voetbalbond van Litouwen. In deze shirts speelt het nationale elftal van Litouwen de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2018 gedurende 2016-2017. Het nationale elftal van Litouwen is ingedeeld in poule F met landen als Engeland, Slowakije, Schotland, Slovenië en Malta. Lees hieronder meer over het nieuwe thuisshirt van het Europese land.

Het nieuwe Litouwen thuisshirt voor 2016-2017 is overwegend geel en bevat verticale dunne pinstripes. Bovendien is het nieuwe shirt van land dat zich nog nooit wist te kwalificeren voor een WK of EK, uitgerust met zwarte details. Deze zwarte details komen terug in de v-hals en in een strip over de schouders en mouwen. Bovendien bevat een band rondom de oksels zwarte tinten. Ook de zijkanten van het shirt zijn uitgerust met een brede zwarte baan. Hierin zijn de trademark tekens van het Deense sportmerk Hummel verwerkt. Op de rechter borst staat het beeldmerk van het sportmerk en de andere borst bevat het logo van de voetbalbond van het land, de Lietuvos Futbolo Federacija (LFF). Dit logo betreft een uniek logo, welke gekenmerkt wordt door het wapen van het land, de Vytis. Het nieuwe Litouwen thuistenue wordt gecompleteerd door een groen voetbalbroekje. De shorts bevatten aan de zijkanten een zwarte strip waarin ook de trademark tekens van Hummel zijn verwerkt. De voetbalbroekjes bevatten ook de logo's van de voetbalbond en Hummel. Groene kousen completeren het nieuwe tenue. Ook de sokken bevatten de trademark tekens van het Deense sportmerk.

Check hieronder de shirts en tenues waarin steren als Mikoliunas, Spalvis, Cernych, Kuklys, Valskis en andere sterren schitteren gedurende 2016-2017. Deze shirts kan je vooralsnog nergens kopen. Wil je andere shirts van Europese landen kopen, check deze dan in deze online SHOP!

Litouwen -voetbalshirts -2016-2017