11 maart 2017

Limited edition Barcelona 6-1 #COMEBACK voetbalshirts en t-shirts gelanceerd

Daags na de miraculeuze 6-1 overwinning op Paris Saint Germain zijn er direct special edition voetbalshirts van Barcelona gelanceerd. Dit zijn de shirts, die Barcelona droeg in de thuiswedstrijd in Camp Nou tegen Paris Saint Germain, maar dan met een speciale opdruk. Dit betreft een speciale transfer als verwijzing naar de 6-1 overwinning op de Franse club, waardoor Barcelona toch nog de kwartfinale van de Champions League bereikte: ''CAMP NOU – 8-3-2017 – BARCELONA 6 PSG 1.'' Het verhaal is bekend. Barca verloor op valentijnsdag met 4-0 van Paris Saint Germain, waardoor het onmogelijk voor Barcelona leek om zich te plaatsen voor de kwartfinales. Hoewel Barcelona al snel op weg leek een knappe scoren te bereiken, scoorde PSG in de 62ste minuut de 3-1. Drie minuten voor tijd stond deze stand nog steeds op het bord. Echter door een doelpunt in de 88ste minuut (Neymar) en twee in blessuretijd (Neymar en Roberto) had Barcelona toch nog een miraculeuze comeback.

Naast de special edition voetbalshirts zijn er door het merk Retake ook speciale t-shirts gelanceerd in een aantal kleuren. Deze t-shirts bevatten een print van een embleem in de clubkleuren van Barca met daarin het getal 6 verwerkt. Onder dit embleem staat de leus van de club: ''Mes Que Un Club.'''Daaronder staat weer een verwijzing naar de plaats en datum van de fantastische comeback van Barcelona.

Zowel het special edition #COMEBACK voetbalshirt als de t-shirts scoor je exclusief en in limited edition versie in deze online SHOP! Directe levering gegarandeerd en inclusief de mogelijkheid tot officiële bedrukking!