Liechtenstein voetbalshirts 2022-2024

De nationale voetbalbond van Liechtenstein en kledingsponsor Errea hebben vandaag de nieuwe Liechtenstein voetbalshirts 2022-2024 officieel gepresenteerd. In deze tenues speelt het Liechtsteinse voetbalelftal de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het EK van 2024. Bovendien worden de voetbalshirts gedragen tijdens de Nations League wedstrijden in de periode 2022-2024. Vanaf dit jaar is Errea de kledingsponsor van Liechtenstein. De deal met Errea is onderdeel van het UEFA Kit Assistence Scheme. Dit is een project van de UEFA, waarbij de kleinere voetbalbonden (financieel) ondersteund worden bij de aankleding van de nationale elftallen. Het contract tussen de UEFA en Errea loopt in ieder geval tot de zomer van 2026.

Liechtenstein thuisshirt 2022-2024

Het Liechtenstein thuisshirt 2022-2024 is overwegend blauw en bevat een all-over print van ruiten, geïnspireerd door damast. Dit is een weeftechniek, waarbij tekeningen aangebracht worden op een achtergrond van dezelfde kleur. He tenue bevat verder witte details. De hals en de biesjes aan de onderkant van de mouwen zijn wit. De binnenkant van de hals bevat twee lijnen in de kleuren van de nationale vlag: blauw en rood. Hierin zijn de initialen van het land verwerkt: LIE. In de nek op de achterzijde van het voetbalshirt staat de vlag van het land. De rechterborst bevat het logo van Errea en de linkerborst de badge van de nationale voetbalbond, de Liechtensteiner Fussballverband (LFV). Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje en blauwe kousen.

Liechtenstein uitshirts 2022-2024

Het Liechtenstein uitshirt 2022-2024 is rood en heeft dezelfde all-over print van diamanten als het thuistenue. Ook dit voetbalshirt bevat een combinatie tussen een rechte en diagonale hals. Het uittenue heeft dezelfde details als het thuisshirt. De binnenkant van het voetbalshirt is voorzien van twee banen in de kleuren van de vlag met de initialen van het land en de achterzijde van het uitshirt is uitgerust met de een graphic van de nationale vlag. De logo's van Errea en de voetbalbond staan respectievelijk op de rechterborst en linkerborst. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje en rode kousen. In sommige uitwedstrijden draagt het nationale elftal een wit uittenue. Dit betreft het Liechtenstein 3e voetbalshirt. Ook dit tenue bevat dezelfde details en template als het thuisshirt en uitshirt. Op dit voetbalshirt is het logo van Errea op de rechterborst alleen goud. De binnenkant van de hals van dit tenue bevat de tekst: ''EIN SPIEL. EIN TEAM. FÜRS LAND.'' Het broekje en de kousen van het derde tenue zijn ook wit. Zoals alle tenues van Errea zijn de Liechtenstein voetbalshirts 2022-2024 uitgerust met de Ti-energy® technologie, welke zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. 

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Liechtenstein voetbalshirts die vanaf nu gedragen worden door spelers als Hofer, Wolfinger, Noah & Yanik Frick, Frommelt, Hasler, Seyhan Yildiz en nog meer spelers.

Liechtenstein voetbalshirt bestellen

De nieuwe Errea Liechtenstein voetbalshirts 2022-2024 kun je vanaf deze zomer bestellen in de onderstaande winkels. De voetbalshirts zijn alleen voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) beschikbaar en hebben een prijs van € 80,-. In deze winkels vind je ook de voetbalshirts van andere landen die deel uit maken van het UEFA Kit Assistence Scheme (Andorra, Wit Rusland, Faeröer Eilanden, Malta, Cyprus, Luxemburg & San Marino). Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking! 

Bestel het Liechtenstein voetbalshirt altijd in deze winkel! 

 

Liechtenstein voetbalshirts 2022-2024

Liechtenstein thuisshirt 2022-2024

Liechtenstein uitshirt 2022-2024
Liechtenstein 3e shirt 2022-2024