Lech Poznan voetbalshirts 2018-2019

De nieuwe voetbalshirts van de Pools club Lech Poznan zijn officieel deze week officieel gelanceerd. Het zijn de nieuwe shirts die gedragen worden tijdens het seizoen 2018-2019. Verantwoordelijk voor het design is de nieuwe kledingsponsor Macron. Het Italiaanse merk heeft een 5-jarige samenwerking met Lech Poznan en het eerste werk van het merk zijn deze shirts. De nieuwe voetbalshirts van Lech Poznan worden gedragen tijdens de Ekstraklasa, De Poolse beker en tijdens de wedstrijden in de Europa League. Want daarvoor heeft het team van Ivan Durdevic zich weten te plaatsen door een knappe 3e plaats in de competitie. Thuiswedstrijden speelt Lech Poznan in het Stadion Miejski. Dit stadion biedt plaats aan 43.000 supporters. Ben je nieuwsgierig naar de nieuwe voetbalshirts van Lech Poznan? Check de details hieronder!

Lech Poznan thuis shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe thuisshirt van de Poolse topclub is net als afgelopen jaar blauw van kleur. Over de body van het nieuwe thuisshirt voor het seizoen 2018-2019 loopt een schitterende all-over print van stippen. Het nieuwe thuisshirt van Lech Poznan wordt versierd met een ronde hals. Deze heeft een zeer subtiele witte omlijning. Ook aan de zijkant van het shirt loopt een kleine witte lijn in verticale richting. Op de rechterkant van de borst is de naam van de kledingsponsor Macron te zien. Deze staat hier in witte letters. Macron staat erom bekend dat het juichende logo van Macron ook terug komt op de mouwen van shirt. Dit is ook het geval bij het nieuwe thuisshirt van Lech Poznan. Op de linkerkant van de borst prijkt het clubwapen van de Poolse club. Boven dit wapen schittert één gouden ster. Deze staat voor de 7 kampioenschappen die zijn behaald door de Poolse club. In het midden van het shirt valt te naam van shirtsponsor Aforti te zien. Het nieuwe thuistenue van Lech Poznan wordt gecompleteerd door een blauw broekje met blauwe kousen. Hierop zijn natuurlijk ook de uitingen van de club en sponsor geplaatst.

Lech Poznan uit shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe uitshirt van Lech Poznan is aankomend jaar wit van kleur. Het nieuwe uitshirt is gebaseerd op hetzelfde template als het thuisshirt van de Poolse club. De gave all-over print van stippen is dus ook aanwezig op het nieuwe uitshirt. Deze zorgt voor een grijze waas over het shirt. De hals van het nieuwe uitshirt is rond en wordt versierd met een blauwe omlijning. De strepen aan de zijkant van het shirt zijn ook blauw van kleur. Het juichende Macron poppetje op de mouwen van het shirt zijn blauw Dit geldt ook voor de naam van Marcron op de rechterkant van de borst. Op de linkerkant van de borst is het logo van Lech Poznan te zien. Dit logo is wit met blauw van kleur. Het is dan ook niet heel bijzonder dat dit ook de kleuren van de nieuwe voetbalshirts van de Poolse club zijn. Ook op het uitshirt prijkt een ster die staat voor de landskampioenschappen van Lech Poznan. De kledingsponsor van de Poolse club staat op het uitshirt in blauwe letters. Het nieuwe uittenue is volledige wit. Dus ook de broek en de kousen van het nieuwe uittenue zijn wit van kleur.

Bij alle tenues van Macron wordt gebruik gemaakt van de mPerformance technologie. Deze technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer tijdens de wedstrijden, zodat de spelers van Lech Poznan optimaal kunnen presteren tijdens de wedstrijden

Lech Poznan voetbalshirts kopen

Helaas zijn de nieuwe voetbalshirts van Lech Poznan alleen te koop in de onderstaande webshop. Ben je opzoek naar de voetbalshirts van vele Europese topclubs? Bekijk dan het overzicht in de onderstaande webshop. Het is ook mogelijk om de shirts te laten bedrukken met je naam en rugnummer, of met de naam en het nummer van je favoriete voetballer. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Europese voetbalshirts in DEZE SHOP