11 juli 2016

Lech Poznan thuisshirt 2016-2017

De Poolse club Lech Poznan en Nike hebben het nieuwe shirt voor 2016-2017 officieel bekend gemaakt. In dit nieuwe shirt speelt Lech Poznan de wedstrijden in de Poolse competitie, de Ekstraklasa, gedurende 2016-2017. Bovendien speelt de club de Europa League wedstrijden in dit nieuwe shirt gedurende komend seizoen. Lech Poznan is afgelopen seizoen als tweede geëindigd in de Poolse competitie. Thuishaven van de club is het Stadion Miejski in Poznan. We bespreken hieronder het nieuwe thuisshirt van de Poolse vereniging.

Lech Poznan thuis shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Lech Poznan shirt voor 2016-2017 wordt dit jaar gekenmerkt door de witte en blauwe en witte verticale banen over het shirt. De witte banen hebben een speciaal effect. Deze hebben aan de bovenkant een blauwe tint en lopen op het midden van het shirt over in het wit. Hiermee is het nieuwe shirt van de Poolse club gebaseerd op het Nike Inter Stripe IV teamwear template van Nike. Het Amerikaanse sportmerk verzorgt sinds 2014 de tenues en trainingskleding van de Poolse club. De swoosh van het merk staat op de rechter borst. De andere borst bevat het logo van de in 1922 opgerichte club. Boven het logo prijkt een witte ster, welke verwijst naar de zeven gewonnen kampioenschappen van de club. Hoofdsponsor STS staat op het midden van het voetbalshirt en op de mouwen zijn ook nog een aantal subsponsoren geposteerd. Verder is het shirt uitgerust met een kleine v-hals en staat op de achterkant de leus van de club: ''NSNP'' (Geef nooit op).  Het nieuwe Lech Poznan tenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje en blauw/witte kousen. Zoals alle tenues van Nike zijn de tenues van Lech Poznan uitgerust met de Dri Fit technology van Nike. Deze technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder de foto's van het shirt waarin sterren als Linetty, Kownackie, Nielsen, Kadar, Tralka en andere sterren komend seizoen schitteren.

Lech Poznan shirt kopen

Het nieuwe Lech Poznan shirt voor 2016-2017 kan je vanaf nu kopen in de clubshop van de club en vanaf medio juli/augustus in de onderstaande shops. Hier kan je het voetbalshirt van de Poolse club ook laten voorzien van een eigen naam en nummer of die van één van de sterspelers van de club. Directe levering!

Koop het nieuwe Lech Poznan shirt binnenkort in deze shop!

Lech -Poznan -thuisshirt -2016-2017

Lech -poznan -shirt -2016-2017