27 november 2019

Kylian Mbappe X Nike signature trainingspak en trainingsshirt

Nike heeft voor het eerst een speciale Kylian Mbappé collectie gelanceerd. Of deze collectie in de toekomst de CR7 collectie van Ronaldo op zal gaan volgen bij Nike is de vraag. Dat hangt er natuurlijk vanaf hoe de sterspeler van Paris Saint Germain zich ontwikkelt. Dat de rappe aanvaller zowel in als buiten het veld een ongekende ster is, staat onomwonden vast. De nieuwe Nike Kylian Mbappé collectie bevat ook een gaaf trainingspak, dat alleen beschikbaar is voor kinderen in de maten 122, 128, 137, 147, 158 en 170. Het Kylian Mbappé Nike trainingspak bestaat uit een hoody en een trainingsbroek.

Mbappé hoodie, trainingsshirt en trainingsbroek

Voordat we uitweiden over het nieuwe Mbappé trainingspak vertellen we eerst wat meer over het Kylian Mbappé logo. Dit logo bestaat uit de initialen van de sterspeler in een sierlijk lettertype. Het eerste pootje van de M is daarbij niet helemaal doorgetrokken. Het signature logo van de Franse aanvaller staat zowel op de borst als de achterkant van de hoodie. Op de achterkant van de trui staat dit signature logo over de gehele lengte en is alleen de uitlijning van het logo wit. Verder is de Mbappé trui van Nike geheel zwart en wordt het gekenmerkt door de capuchon aan de achterkant en de buidelzakken aan de zijkanten. De trui is gemaakt van polyester, waardoor het een perfect pak is om ook in te sporten.

De trainingsbroek past perfect bij de hoodie. De Mbappé Nike trainingsbroek is namelijk geheel zwart en is gemaakt van een zogenaamd knit polyester. Kenmerkend aan dit materiaal is dat het je warm houdt bij kou en ook geen wind doorlaat. Op de broek staan ook weer de swoosh van Nike en het Mbappé signature logo. Wil je je outfit helemaal compleet maken, dan kun je zelfs ook nog een speciaal trainingsshirt van Mbappé bestellen. Dit trainingsshirt is zwart en bevat een ronde hals.

Dit is dus de eerste Nike collectie van Mbappé. Deze collectie heeft zich volledig gefocust op streetwear. Waarschijnlijk bevatten toekomstige collecties ook speciale signature voetbalschoenen van Mbappé. De sterspeler van Paris Saint Germain en Frankrijk speelt zijn wedstrijden op de Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen.

Nike X Mbappé collectie bestellen

Alle items uit de nieuwe Mbappé Nike collectie kun je vanaf nu bestellen voor kinderen. De prijs van de hoodie is € 50,- en de trainingsbroek is € 45,-. Het Mbappé trainingsshirt is € 25,-. Check ook nog meer Mbappé gerelateerde producten in de onderstaande shop! Directe levering!

Bestel je Mbappé shirt direct in deze SHOP! 

Mbappé hoodie Nike