27 mei 2019

Kenia voetbalshirts 2019-2021

Het nationale elftal van Kenia draagt vanaf nu ook nieuwe voetbalshirts. Deze zijn afgelopen weekend officieel bekend gemaakt door de nieuwe kledingsponsor Macron en de voetbalbond van het land. Het Italiaanse sportmerk is vanaf dit seizoen kledingsponsor van de bond en volgt Mafro Sports per direct op. In deze nieuwe voetbalshirts speelt Kenia de wedstrijden tijdens de Afrika Cup in Egypte en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022. In Egypte neemt Kenia het op tegen Senegal, Tanzania en Algerije. Macron lanceerde zowel het nieuwe thuisshirt als uitshirt van de '''Harambee Stars.''

Kenia thuisshirt 2019-2021

Het nieuwe Kenia thuisshirt voor 2019-2020 is overwegend rood en bevat een print van dunne verticale strepen. Dit design is gebaseerd op een standaard template van Macron. Het thuisshirt van het Keniaanse voetbalelftal is verder uitgerust met een y-hals en de achterkant van deze y-hals bevat dunne, rode en witte lijnen. De rechterborst en de mouwen zijn uitgerust met het logo van Macron en de andere borst bevat het logo van de Keniaanse voetbalbond, de  Football Kenya (FKF). De zijkanten van het tenue bevatten witte sidepanels en het tenue wordt compleet gemaakt door een rood broekje en rode kousen met witte accenten.

Kenia uitshirt 2019-2021

Het nieuwe Kenia uitshirt voor 2019-2020 is geheel wit en bevat ook een design van dunne, horizontale strepen. Dit tenue bevat een ronde hals in het rood met een subtiele witte lijn. Ook over de schouders loopt nog een extra rode band. De logo's van de voetbalbond en Macron staan op dezelfde plek als op het thuisshirt en het uittenue wordt compleet gemaakt door een wit broekje en witte kousen met rode accenten. Alle Macron tenues zijn ook dit seizoen weer uitgerust met de mPerformance technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de voetbalshirts die vanaf nu gedragen worden door spelers als Wanyama, Olunga, Maraga, Matasi en andere sterspelers. 

Kenia voetbalshirt bestellen

Helaas kun je het nieuwe tenue van het Keniaanse voetbalelftal nog niet bestellen. Wel kun je een fan t-shirt kopen in de onderstaande winkel. Dit kan al vanaf € 24,95! Directe levering gegarandeerd. 

Bestel je Kenia voetbalshirt in deze SHOP!