21 augustus 2017

Kenia voetbalshirts 2017-2018

De nieuwe voetbalshirts van het nationale elftal van Kenia zijn inmiddels officieel gelanceerd door de nieuwe kledingsponsor Mafro en de voetbalbond van het land zijn officieel gelanceerd. In deze shirts speelt Kenia de wedstrijden gedurende de periode 2017-2018. De bond en het sportmerk uit Singapore lanceerden drie verschillende voetbalshirts. Check hieronder de details.

Het nieuwe Kenia thuisshirt voor 2017-2018 is overwegend rood en wordt gekenmerkt door de all-over print van sterren over het gehele shirt. Naar de onderkant van het shirt loopt de kleur over in het zwart. Daarnaast bevat het shirt groene accenten, welke te vinden zijn in de ronde hals en in de bies aan de onderkant van de mouwen. Het logo van Mafro prijkt op de rechter borst en de linker borst bevat het logo FKF (Football Kenya Federation). Op het midden van de borst staat de vlag van het Afrikaanse land.

Het uitshirt van Kenia heeft heeftzelfde template als het thuisshirt. Dit shirt is echter groen met ook weer de all-over print van sterren. Dit shirt bevat een ronde hals in het rood en ook de bies aan de onderkant van de mouwen is rood. Naar de onderkant van het shirt loopt de kleur van het shirt over in een donkerdere groene tint. De emblemen van de voetbalbond en Mafro staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Dit geldt ook voor de vlag van het land. Ook het 3e shirt heeft dit design. Dit shirt is wit met een rode crew neck en een groene bies. Ook dit voetbalshirt heeft weer een all-over print van sterren.

De nieuwe Kenia voetbalshirts voor 2017-2018 kan je vanaf medio september kopen in deze SHOP. Scoor hier ook goedkope Kenia t-shirts. Directe levering gegarandeerd!