Inter Milan trainingspak 2017-2018

Het nieuwe trainingspak van Internazionale is deze week officieel gepresenteerd door de club en kledingsponsor Nike. Dit is het pak dat de spelers van Inter dragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Serie A en Coppa Italia wedstrijden gedurende 2017-2018. Inter speelt dit seizoen geen Europees voetbal. De club die haar thuiswedstrijden speelt in het Giueseppe Meazza Stadion in Milaan eindigde afgelopen seizoen op een zevende plek en greep dus net mis naar een ticket voor Europees voetbal. Het pak waarin de spelers trainen bestaat uit een zogenaamde drill top en strakke Nike tech trainingsbroek. Check hieronder de details van het nieuwe trainingspak van de club van nieuwbakken trainer Spalletti.

Inter Milan drill top en trainingsbroek 2017-2018

Het nieuwe Inter Milan trainingspak voor 2017-2018 is geheel in stijl van de kleuren van het thuisshirt. De training sweater van het pak is namelijk geheel blauw met subtiele zwarte accenten. De achterkant van de hoge hals bevat een zwarte band. Over de schouders en mouwen loopt een blauwe strip. Deze strip is verdeeld in flitsende, dunne streepjes. Op de rechter borst prijkt het logo van Nike. Het Amerikaanse sportmerk verzorgt sinds 1998 al de tenues en kleding van de Italiaanse club. De andere borst is uitgerust met het logo van de NERAZZURRI. Opvallend aan de trainingssweater van Inter zijn de mouwen. Deze bevatten namelijk aan de onderkant duimgaten, waardoor deze nog strakker om de armen vallen en de fit hebben van een handschoen. De mouwen betreffen bovendien raglanmouwen. Dit betekent dat de mouwen strak om de armen vallen en perfect meebewegen met de bewegingen van de armen, zodat je voldoende bewegingsvrijheid hebt. De achterzoom van de drill top is wat langer en dit heeft Nike gedaan om net wat meer bescherming te bieden.

De trainingsbroek van Inter Milan is ook geheel in stijl van de kleuren van de in 1908 opgerichte club. De broek is zwart en bevat aan de zijkanten een flitsende blauwe strip. Op de broek prijken bovendien de logo's van Nike en de club. De zijkanten van de broek zijn uitgerust met zakken en aan de onderkant van de broek zijn enkelritsen te vinden. Hierdoor kan je de trainingsbroek van Internazionale perfect over je voetbalschoenen aan en uit doen. De bovenkant van de broek is uitgerust met een tailleband, waardoor je zelf naar wens de pasvorm wat kan aanpassen. Nike heeft ook de pakken van Inter Milan uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer.

Inter Milan trainingspak kopen

Het nieuwe Inter Milan trainingspak voor 2017-2018 kan je voor kinderen en volwassenen per direct kopen. De drill top en broek kan je los van elkaar kopen. Beide items hebben voor volwassenen een prijs van €64,95 en voor kinderen hebben de broek en de sweater een prijs van € 54,95. Het pak is beschikbaar in de maten 128,140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL.Wil je andere producten van de club kopen, check dan het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Koop het nieuwe trainingspak van Inter vanaf nu in DEZE WINKEL 

of deze SHOP!