Inter Milan trainingsjack 2020-2021

Inter Milan draagt volgend seizoen een vrij futuristisch trainingsjack! Dit betreft het zogenaamde Inter Milan anthem trainingsjack. Dit jack wordt door de spelers van Internazionale dit seizoen namelijk alleen gedragen tijdens de opkomst op het veld voorafgaande aan de Serie A, Coppa Italia en Champions League wedstrijden. Het nieuwe trainingsjack bevat accenten van het nieuwe Inter Milan thuisshirt en is bovendien gebaseerd op het nieuwe Strike template van Nike.

Inter Milan draagt futuristisch anthem trainingsjack in 2020-2021

Allereerst het minst spannende en dat is het nieuwe template dat Nike gebruikt voor de trainingsjacks in 2020-2021. Alle Nike anthem trainingsjack worden gekenmerkt door een breed vlak net onder de borst. Op het nieuwe Inter Milan trainingsjack is dit vlak zwart. Verder bevat het trainingsjack een all-over print van verticale, zigzagbanen. Deze zigzag banen zijn ook onderdeel van het Inter Milan voetbalshirt van dit seizoen en in deze banen is een print verwerkt, welke wat weg heeft van een sterrenhemel of het heelal. De print loopt dit seizoen ook door over de mouwen. Verder is het trainingsjack van Inter uitgerust met een hoge, zwarte hals en een doorlopende rits in het zwart. De logo's van de club en Nike op de borst hebben een opvallende kleur. Deze zijn namelijk geel, een kleur die veelvuldig door Inter Milan gebruikt wordt. Het nieuwe Inter Milan trainingsjack heeft verder de bekende kenmerken. De mouwen van het trainingsjack zijn raglanmouwen. Kenmerkend aan deze mouwen is dat deze strak om de armen vallen en perfect meebewegen. Daarnaast is het jack voorzien van twee zakken. De cuffs aan de onderkant van de mouwen zijn zwart en hetzelfde geldt voor een band aan de onderkant van het nieuwe Inter Milan N98 trainingsjack.

Hoewel in dit trainingsjack door Inter niet getraind zal worden door Inter kun je dit jack perfect combineren met de trainingsbroek van het nieuwe Inter Milan trainingspak 2020-2021. Ook voor de broek vormt het Strike template van Nike de inspiratie. Deze broek is zwart en wordt met name gekenmerkt door de diagonale, blauwe band ter hoogte van de knieën. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het  nieuwe Inter Milan trainingsjack, waarin we vanaf nu de spelers van Inter Milan zien shinen! 

Inter Milan trainingsjack 2020-2021 bestellen

Het nieuwe Inter Milan anthem trainingsjack voor 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels! Het jack is zowel voor volwassenen als voor kinderen beschikbaar. Voor volwassenen heeft het trainingsjack een prijs van € 84,95 (maten S, M, L, XL en XXL) en voor kinderen € 69,95 (maten 128, 140, 152, 164 en 176). Check in de onderstaande webshops ook nog andere Inter Milan trainingskleding! Directe levering!

Bestel je Inter Milan jack altijd in de officiële NIKE SHOP! 

of deze fanshop! 

of deze winkel! 

 Inter Milan trainingsjack 2020-2021