Inter Milan thuisshirt 2023-2024

In een week waarin Inter Milan twee grote slagen heeft gemaakt, heeft de club ook het nieuwe Inter Milan thuisshirt 2023-2024 gepresenteerd met het motto ''Endless shades of Milano''. Die twee grote slagen kunnen niet los gezien worden van het nieuwe voetbalshirt. Deze week verlengden Internazionale en Nike namelijk het partnership voor onbepaalde termijn. Het Amerikaanse sportmerk verzorgt al sinds 1998 de tenues van de ''Nerazzurri'' en toevallig of niet vierden beide partijen deze week het 25 jarig jubileum. Daarnaast heeft Inter Milan vanaf dit seizoen een nieuwe shirtsponsor. Paramount+ staat vanaf dit seizoen op alle Inter Milan voetbalshirts. Het logo van de Amerikaanse streamingsdienst stond ook op de Inter Milan voetbalshirts tijdens de Champions League finale tegen Manchester City. Check nu ook het Inter Milan uitshirt

Grensverleggende banen op het nieuwe thuisshirt

Het Inter Milan thuisshirt 2023-2024 wordt door het team van trainer Simone Inzaghi gedragen tijdens de Serie A, Coppa Italia en Champions League thuiswedstrijden in het Stadio Giuseppe Meazza gedurende het seizoen 2023-2024. Bovendien worden de voetbalshirts gedragen door het vrouwenteam en alle jeugdelftallen. 

Na het vrij traditionele design van het Inter Milan thuisshirt 2022-2023 gaat Inter Milan dit seizoen op een iets gedurfdere tour te gaan en hebben de verticale banen ook een metamorfose ondergaan. Barrières slechten, grenzen verleggen, diversiteit omarmen, constant zoeken naar innovatie! Dat is wat Inter Milan is. Aan de strakke zwarte en blauwe verticale banen is namelijk een speciaal effect gegeven en blaast Nike de iconische clubkleuren nieuw leven in! Dit special effect heeft wat weg van bliksemschichten met een 3D effect. Dit design is geïnspireerd door de club die telkens evolueert. In een stad, waar mode, design en architectuur samenkomen, de gemeenschap heterogeen is en iconen opnieuw uitgevonden worden, probeert Inter Milan nieuwe generaties te inspireren door middel van sport en stijl, zowel op als binnen het veld!

Qua template heeft het Inter Milan alle kenmerken van het nieuwe Nike template. Dit betekent dat het thuisshirt is uitgerust met een ronde hals. Onder de ronde hals bevindt zich een ronding. De ronde hals is blauw en de band aan de onderkant van de mouwen is zwart. De logo's op de borst van het thuistenue zijn geel. Dit was voor het laatst het geval tijdens het seizoen 2016-2017. De rechterborst bevat de swoosh van Nike en de linkerborst is voorzien van het clublogo, inclusief een ster, die verwijst naar de 19 Serie A kampioenschappen. Boven het logo van Nike prijkt de Coppa Italia badge, verwijzend naar het winnen van de Italiaanse beker vorig seizoen. Hoofdsponsor Paramount+ versiert het midden van het voetbalshirt, terwijl de linkermouw is uitgerust met het logo van eBay. Een speciaald detail bevindt zich nog aan de binnenkant van de hals. Hier prijkt de vlag van de stad Milaan met een mozaïekpatroon in de clubkleuren van Inter Milan.

Het Inter Milan thuistenue 2023-2024 wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje, welke ook de logo's van de club en Nike bevat. De kousen zijn ook zwart en bevatten aan de bovenkant dezelfde mozaïek blokken als aan de binnenkant van de hals. 

Extra informatie

  • Materiaal: 100% polyester
  • Technologie: Nike Dri Fit en Nike Dri Fit ADV. Zoals alle Nike tenues zijn de Inter Milan voetbalshirts weer uitgerust met de nieuwste technologieën van Nike. De authentic/match voetbalshirts (de versie die de spelers dragen) bevatten de Nike Dri Fit ADV technologie. In het materiaal van deze tenues zijn extra knit ventilatiezones verwerkt. Deze voetbalshirts vallen iets meer getailleerd dan de replica voetbalshirts en zijn bovendien lichter. De replica voetbalshirts zijn voorzien van de Nike Dri Fit technologie. Beide systemen zorgen voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.
  • Onderdeel van het Nike Move To Zero programma. De voetbalshirts zijn gemaakt van gerecycled polyester, afkomstig van plastic waterflessen. 
  • Pasvorm: Replica - Normaal, Authentic - SlimFit 

Inter Milan voetbalshirt bestellen

Het Nike Inter Milan thuisshirt 2023-2024 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Dit zijn de prijzen van de nieuwe voetbalshirts. 

  • Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL, XXL en XXXL): € 94,95
  • Voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176): € 74,95
  • Authentic/Match versie (alleen voor volwassenen): € 149,95
  • Voetbalbroekjes: Vanaf € 39,95
  • Kousen: € 19,95

De Inter Milan voetbalshirts kun je ook komend seizoen weer laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele Inter Milan bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het tenue dragen!

Inter Milan thuisshirt 2023-2024
Inter Milan thuisshirt 2023-2024
Inter Milan thuisshirt 2023-2024
Inter Milan thuisshirt 2023-2024
Inter Milan thuisshirt 2023-2024