18 januari 2017

Inter Milan Hypervenom 3 XZTALS voetbalshirt

De derde generatie Hypervenom voetbalschoenen is gisteren gelanceerd. Deze nieuwe voetbalschoenen van Nike zullen vanaf nu gedragen worden door sterren als Lewandowski, Aubameyang en Vardy. Voor designer @XZTALS was dit een reden om een voetbalshirt te ontwerpen, geheel in stijl van de Nike Hypvernom Phantom 3 voetbalschoenen. Voor dit ontwerp heeft de designer het shirt van Inter Milan uitgekozen. Waarschijnlijk omdat het huidige 3e shirt van de Milanese club al één van de kleuren van de nieuwe Hypervenom voetbalschoenen bevat. Check hieronder het design van het speciaal ontworpen voetbalshirt. Let OP! Dit betreft alleen een ontwerp. Uiteraard zal Inter Milan niet in dit shirt gaan spelen!

Het door XZTALS ontworpen Inter Milan shirt is voor de helft fel groen en voor de helft fel oranje/rood. Door Nike worden deze kleuren ''electric'' green'' en ''hyper orange'' genoemd. Deze kleuren worden gescheiden door een diagonale lijn van de rechter schouder naar de linker onderkant. De rechter mouw is fel rood, terwijl de andere mouw fel groen is. Beide mouwen worden afgesloten door een bies met diagonale strepen in dezelfde flitsende kleuren als het shirt. Dit zijn ook de kleuren van de nieuwste generatie Nike Hypervenom Phantom 3 voetbalschoenen, waarop Vardy, Lewandowski en Aubameyang zullen schitteren vanaf nu. Zoals we van designer @XZTALS gewend zijn gebruikt hij bij zijn designs altijd een brede crew neck, waardoor het shirt deels een jaren '80 en dus vintage uitstraling heeft. Deze vintage look wordt versterkt door het logo van Nike dat de designer gebruikt voor zijn voetbalshirts. De Engelse designer gebruikt namelijk het Nike sportswear logo op de borst. De linker borst is uitgerust met het Inter logo in een monochrome versie. Sponsor Pirelli versiert het midden van het shirt en het tenue wordt gecompleteerd door een fel groen voetbalbroekje en fel rode kousen.

Check hieronder een foto van het design! Zien jullie Inter Milan al schitteren in eenzelfde soort shirt? Dit zal overigens NIET het geval zijn. Medio september zullen Nike en Inter een ander 3e shirt voor 2017-2018 lanceren.

Wil je het Inter Milan shirt van dit seizoen kopen? Check het dan in de officiƫle SHOP of deze winkel.Of check het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder! Directe levering!

Nike -hypervenom -inter -xztals -voetbalshirt