Inter Milan en Nike lanceren fel geel trainingspak voor 2017-2018

Inter Milan slaat dit jaar even een jaartje Europees voetbal over. De club van trainer Spalletti eindigde afgelopen seizoen op een zevende plaats, waardoor de club geen ticket voor de voorrondes van de Europa League wist te bemachtigen. Desalniettemin heeft Nike wel een nieuw 3e shirt en een bijbehorende trainingscollectie voor de club gelanceerd. Tot deze nieuwe collectie behoort ook een geheel nieuw trainingspak. Dit kan zowel met een training top als met trainingsjack gekocht worden. Omdat de kleurencombinatie van het pak vrijwel altijd populair is, is het zeker de moeite waard om het design van het nieuwste pak van de Nerazzurri te bespreken!

Fel geel Inter Milan training top en trainingsjack 2017-2018

Het nieuwe Inter Milan trainingspak heeft dezefde kleurencombinatie als het nieuwe 3e shirt of camouflage shirt van de club. Het nieuwe 3e shirt van Inter maakt onderdeel uit van het CAMO DAZZLE pack. De shirts van verschillende Europese topclubs als Barcelona, Paris Saint Germain, Manchester City, Chelsea, Tottenham Hotspur, Atletico Madrid, Galatasaray en AS Roma hebben allemaal een all-over camouflage print over de voor- en achterkant van het shirt. Dit geldt ook voor het nieuwe shirt van Internazionale. Waar het shirt overwegend navy blauw is met fel gele accenten, is het trainingsjack en de training top van het pak juist overwegend fel geel. De navy blauwe accenten komen in de training tops wel terug in de band achter de hoge hals en de flitsende strip over de schouders en mouwen. Deze strip is dit jaar verdeeld in dunne, horizontale streepjes, welke ongeveer tot de ellebogen lopen. Bovendien bevindt zich een strip achter de hoge hals. De trainingsweaters van Nike bevatten dit jaar ook weer een rits (of zip) tot de borst en verder worden de tops gekenmerkt door de duimgaten aan de onderkant van de mouwen. Hierdoor hebben de tops de fit van een handschoen en vallen deze nog strakker om de armen. Dit effect wordt ook bewerkstelligd door de zogenaamde raglanmouwen. Deze zijn gemaakt van een elastisch materiaal, waardoor deze getailleerd vallen en ook nog een perfect meebewegen met de bewegingen van de armen. Op de borst van de nieuwe fel, gele training top prijken de swoosh van Nike en het logo van de in 1908 opgerichte club. Het trainingspak is ook te bestellen met een trainingsjack. Deze heeft hetzelfde design, maar bevat dan een rits over de gehele body en is daarnaast uitgerust met een baseball kraag. De zijkanten van het jack bevatten bovendien zakken met een rits.

Inter Milan trainingsbroek 2017-2018

De trainingsbroek van het nieuwe pak is contrasterend aan de training top. De broek is namelijk navy blauw (THUNDER BLUE door Nike genoemd) en bevat een fel gele (VOLT) strip met dunne streepjes aan de zijkanten van de trainingsbroek. Verder is de broek zoals alle trainingsbroeken van het Amerikaanse sportmerk uitgerust met een elastische tailleband aan de bovenkant. Hiermee kan je de broek wat strakker en losser doen. Kenmerkend aan deze trainingsbroeken is ook de pasvorm. Door Nike wordt dit een toelopende pasvorm genoemd. Dit betekent dat de broek vooral strak om de kuiten en enkels valt. Ook in het materiaal van de Inter Milan trainingsbroek is weer elastisch materiaal verwerkt. Uiteraard mogen de logo's van de club en Nike aan de bovenkant van de broek niet ontbreken en zijn de pants tevens uitgerust met een zak met ritsen. Eerder dit seizoen werd er al een ander Inter Milan trainingspak gelanceerd.

De nieuwe pakken van Nike zijn ook dit seizoen weer uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Vanaf nu zullen sterspelers als Icardi, Gagliardini, Perisic, Candreva, Nagatomo, Cancelo, Eder en andere sterspelers dit nieuwe pak dragen.

Inter Milan trainingspak 2017-2018 kopen

Het nieuwe, fel gele Inter Milan trainingspak kan je voor kinderen en volwassenen kopen. Het pak met jack kan als geheel besteld worden. Dit trainingspak heeft voor volwassenen een prijs van EU 119,95 en voor kinderen EU 99,95. Bij het pak met de drill top zijn de training top en broek los van elkaar te bestellen. De prijs van de training top en broek voor volwassenen is EU 64,95 en voor kinderen zijn beide items EU 54,95. Wil je andere producten van Inter kopen? Check dan onder andere het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe Inter Milan pak direct in deze SHOP

of deze winkel!