Inter Milan draagt zwart/goud tech fleece joggingspak in 2019

Nike en Inter Milan sluiten het jubileumjaar prachtig af met de lancering van een nieuw tech fleece joggingspak voor de Italiaanse club. Nike en Internazionale vierden dit jaar het 20 jarige samenwerkingsverband en daarnaast vierden de Milanezen het 110 jarig bestaan van de club. Het nieuwe tech fleece pak bevat een subtiele verwijzing naar deze jubilea. Daarover straks meer! Het tech fleece pak is natuurlijk het perfecte joggingspak om in te chillen en traditioneel lanceren Nike en Inter dit vette pak rondom december. Het is namelijk bovendien een ideaal pak voor de koude winterdagen! Lees en huiver!

Zwart Inter Milan tech fleece vest en joggingsbroek 2019

Het zwarte Inter Milan tech fleece joggingspak wordt in de tweede seizoenshelft van 2018-2019, dus van januari tot mei 2019, vooral gedragen tussen de trainingen en wedstrijden van de club. Het pak wordt bovendien door de club gebruikt als presentatiepak, waarin de spelers reizen naar de wedstrijden. Ieder halfjaar krijgt het pak van Nike een update qua kleur en dit jaar vormt geen uitzondering. Dit jaar is het joggingspak geheel in stijl van één van de clubkleuren van Internazionale. Het pak is namelijk geheel zwart. Dit geldt zowel voor het tech fleece vest als de joggingsbroek. De swoosh van Nike op de rechter borst heeft een speciale kleur. Deze is namelijk goud. De gouden tint is een verwijzing naar de twee jubileums van de club. Ook het logo van Internazionale bevat gouden accenten. Verder heeft het vest van het nieuwe Inter Milan joggingspak het gebruikelijk design. Kenmerkend aan het Inter Milan tech fleece vest is de capuchon en bovendien bevat het vest twee zakken aan de zijkanten. Bovendien is het vest uitgerust met strakke mouwen en is de achterkant van het jack net wat langer. Dit geeft extra bescherming. De tech fleece jacks zijn gemaakt van het speciale tech fleece materiaal van Nike. Dit is een combinatie van polyester en katoen en geeft een super zacht gevoel. Een ander voordeel van dit materiaal is dat het je lekker warm houdt. Dat mag ook wel in de winter!

De tech fleece joggingsbroek van Inter Milan heeft vrijwel dezelfde kenmerken als het vest qua materiaal en kleur. Ook deze is zwart met gouden accenten. De nieuwe tech fleece joggingsbroek heeft ook twee zakken aan de zijkanten en wordt daarnaast gekenmerkt door de strakke fit. De broek valt namelijk vooral strak rondom de kuiten en enkels. Nike heeft dit jaar ook zakken aanbracht ter hoogte van de knieholtes en deze zakken bevatten dit jaar ook een rits.

Check hieronder de officiële productfoto's van het nieuwe Inter Milan tech fleece joggingspak voor 2019. Dit betreft het laatste pak voor dit seizoen. Medio mei 2019 worden pas weer de pakken voor 2019-2020 uitgebracht. Dan hebben we weer nieuws! Check bovendien het vette zwart/roze Paris Saint Germain tech fleece pak!

Inter Milan tech fleece joggingspak bestellen

Het zwart/gouden tech fleece pak van Inter Milan kan je vanaf nu bestellen. Dit kan in de maten S, M, L, XL en XXL. Het vest en de joggingsbroek kunnen los gekocht worden. Het vest heeft een prijs van € 100,- en de broek heeft een prijs van € 90,-. Wil je andere Inter Milan producten bestellen? Check dan ook het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering!

Bestel je Inter Nike tech fleece pak in de officiële NIKE shop

of deze winkel!