5 oktober 2015

Inter Milan camouflage trainingsshirt 2015-2016

Ook Inter Milan heeft een nieuw trainingsshirt! In dit nieuwe trainingsshirt werken de spelers van Internazionale de trainingen en warming-up af ter voorbereiding op de Serie A en Coppa Italia wedstrijden gedurende de maanden oktober, november, december 2015 en ook in januari en februari 2016. De lancering van de het nieuwe trainingsshirt volgt op de lancering van het nieuwe fel gele 3e shirt van de club. Internazionale speelt dit seizoen geen Europees voetbal. De club eindigde namelijk als achtste, waardoor het ook niet in de Europa League acteert dit seizoen.

Inter Milan trainingsshirt 2015-2016

Het nieuwe Inter Milan trainingsshirt is overwegend groen en heeft een legerprint over het gehele shirt. Dit camouflage design zagen we eerder terug op het nieuwe Champions League trainingsshirt van Barcelona en Manchester City. Verder is het shirt uitgerust met een ronde hals en loopt er een gele strip over de mouwen en schouders. Ook de logo's van Nike en de club op de borst zijn geel. De Amerikaanse kledingsponsor is sinds 1998 verbonden aan Internazionale en zal dat tot in ieder geval 2019 nog blijven ook. Het nieuwste Inter trainingsshirt bestaat voor 100% uit polyester en is bovendien uitgerust met de Nike Dri-Fit technologie. Deze technologie zorgt voor ventilatie en transporteert bovendien het vocht naar de buitenkant van de shirts. Check hieronder de foto's van de shirts, die worden gedragen door sterren als Jovetic, Perisic, Icardi, Kondogbia en Nagatomo. 

Inter Milan trainingsshirt 2015-2016 kopen

De Inter Milan camouflage trainingsshirts 2015-2016 kan je zowel voor kinderen als volwassenen kopen in de onderstaande shops. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 40,- en de prijs voor het shirt voor kinderen is € 33,-. Check ook andere beschikbare producten van Inter in het overzicht hieronder of hiernaast. Directe levering en gratis verzending.

Koop het Inter camouflage shirt in de officiële Inter Milan shop
of de Inter Milan shop van Nike!

Inter -milan -camouflage -trainingsshirt -2015-2016