13 januari 2021

India voetbalshirts 2021-2022

De nationale voetbalbond van India en kledingsponsor Six5Six hebben deze week de India voetbalshirts 2021-2022 officieel gelanceerd. In deze tenues speelt het Indiase voetbalelftal de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022 in Qatar. Het Indonesische sportmerk Six5Six is sinds begin 2018 kledingsponsor van het nationale elftal van India en tekende destijds een contract voor de duur van vijf seizoenen. Dit betekent dat het sportmerk tot en met 2023 verantwoordelijk is voor de productie en het design van de India voetbalshirts.

India thuisshirt 2021-2022

Het nieuwe India thuisshirt 2021-2022 is overwegend blauw en bevat over de borst een speciale print. Deze print wordt gekenmerkt door een design van tijgerstrepen, geïnspireerd door de bijnaam van het nationale elftal: The Blue Tigers. Daarnaast is het thuisshirt uitgerust met oranje accenten. Het toelopende gedeelte van de hals is oranje en hetzelfde geldt voor de v-baan over de borst. De rechterborst bevat het logo van Six5Six en de andere borst is uitgerust met het logo van de Indiase voetalbond, de All India Football Federation (AIFF). Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje en blauwe kousen met oranje details.

India uitshirt 2021-2022

Het India uitshirt 2021-2022 is dit jaar wit en bevat hetzelfde template als het thuisshirt. Dit tenue bevat over de borst een zilveren all-over print. Ook dit tenue bevat een ronde hals met subtiele opstaande kraag en heeft een oranje v-baan op de borst. Het logo van de kledingsponsor op dit tenue is ook oranje en staat op dezelfde plek als op het thuisshirt. Hetzelfde geldt voor het logo van de AIFF. Dit tenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje en witte kousen. Last but not least hebben we nog een reactie van kledingsponsor Six5Six: ‘’Een voetbalshirt is niet alleen een design dat geprint is op een stof. Het is meer dan dat. Het voetbalshirt staat voor een land, een tijd en een emotie. Panther Tigris. Dit is de nieuwe huid van ons nationale elftal.’’ Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe India voetbalshirts 2021-2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Chhetri, Abdul Samad, Anirudh Thapa, Lalrinzuala en nog meer spelers.

India voetbalshirt bestellen

De nieuwe India voetbalshirts 2021-2022 kan je vanaf maart/april kopen in de onderstaande webwinkel. Dit kan alleen voor volwassenen. De tenues van India zijn namelijk beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL! Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!

Bestel de nieuwe India tenues exclusief in deze SHOP!

India thuisshirt 2021-2022

India uitshirt 2021-2022