9 juni 2017

India thuisshirt 2017-2018

Het nationale elftal van India heeft ook weer nieuwe voetbalshirts. Deze zijn vorige week al gepresenteerd door kledingsponsor Nike en het Aziatische land. In dit tenue speelde het nationale elftal van India vorige week al een wedstrijd tegen Nepal. In dit shirt speelt India de wedstrijden tijdens 2017-2018. Het land is inmiddels al uitgeschakeld in de kwalificatie voor het WK van 2018 in Rusland. Check hieronder de details van het nieuwe thuisshirt.

Het nieuwe India thuisshirt voor 2017-2018 is overwegend licht blauw en wordt gekenmerkt door de rode details. Deze rode accenten komen terug in een band aan de zijkanten van het shirt en in een band aan de achterkant van de hals. Hiermee is het nieuwe tenue van India gebaseerd op het standaard Nike Vapor template. De rode accenten zijn ook weer te vinden in de bies aan de onderkant van de mouwen. De rechter borst bevat het logo van Nike. De andere borst bevat het logo van de voetbalbond van het land, de All India Football Federation (AIFF). Verder bevat het shirt weinig opvallende accenten. Het tenue wordt gecompleteerd door een turquoise voetbalbroekje met aan de zijkanten een rode strip. Ook de kousen zijn licht blauw met rode accenten. Zoals alle tenues van Nike zijn de tenues van India uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers van het nationale elftal van India optimaal kunnen presteren.

Het nieuwe tenue van het Aziatische land kan je vooralsnog nergens in Europa kopen. Mocht dat wel het geval zijn, dan hebben wij weer nieuws. Wil je het land aanmoedigen met een fan t-shirt, check het dan in deze online winkel!