IFK Norrköping voetbalshirts 2023-2024

De Zweedse voetbalclub IFK Norrköping en kledingsponsor adidas hebben deze week de nieuwe IFK Norrköping voetbalshirts 2023 gepresenteerd. In deze tenues speelt de Zweedse voetbalclub de Zweedse Allsvenskan en bekerwedstrijden gedurende dit jaar. Vorig seizoen eindigde de club die haar thuiswedstrijden in de PlatinumCars Arena speelt op de elfde plaats in de nationale competitie. Ook dit jaar is adidas weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de IFK Norrköping voetbalshirts. Het Duitse sportmerk is sinds 2022 kledingsponsor van ''VitaBlå'' (Wit-blauwen).

IFK Norrköping thuisshirt 2023

Het IFK Norrköping thuisshirt 2023 heeft een vrij eenvoudig design. De body van het voetbalshirt is wit en de mouwen zijn voor de helft wit en voor de helft blauw. Het witte gedeelte bevat blauwe adidas strepen en ook de V-hals is blauw. De rechterborst bevat het nieuwe adidas performance logo. Dit logo wordt vanaf dit seizoen op alle nieuwe adidas voetbalshirt gebruikt en bevat alleen nog maar de drie diagonale blokken. De andere borst bevat het clublogo. Dit betreft een siliconen logo. Op het midden van het tenue prijkt sponsor HOLMEN en onder de V-hals bevindt zich het logo van Stadium. De zijkanten van het thuisshirt zijn uitgerust met een gouden taping en ook de ster boven het clublogo is goud. Deze ster verwijst naar de dertien landskampioenschappen van de club. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje met aan de zijkanten witte adidas strepen. De kousen hebben ook deze kleurencombinatie, maar dan andersom. 

IFK Norrköping uitshirt 2023-2024

Het IFK Norrköping uitshirt is rood en wordt gekenmerkt door de diagonale lijnen en golven van de linker schouder naar de rechter zijkant. Deze zwarte, grijze en witte lijnen symboliseren de iconische watervallen en beekjes rondom de industriële gebouwen in de stad. De adidas trademark strepen op de schouders zijn zwart en de ronde hals en de band aan de onderkant van de mouwen zijn wit. Alle logo's staan op dezelfde plek als op het thuistenue. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en rode kousen met contrasterende accenten.

IFK Norrköping 3e voetbalshirt 2023-2024

IFK Norrköping heeft ook een alternatief uitshirt of 3e voetbalshirt. Dit voetbalshirt is geïnspireerd door de kleuren van de trams die door de stad rijden. Het 3e voetbalshirt is oranje met groene mouwen. Ook de ronde hals en een deel van de zijkanten van het voetbalshirt zijn groen. De zijkanten van dit tenue bevatten een witte band. Alle logo's op het derde tenue zijn wit. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een groen voetbalbroekje met witte adidas trademark strepen. De kousen zijn ook groene met witte adidas strepen.

Extra informatie:

  • Materiaal: 100% polyester
  • Technologie: adidas AeroReady technologie. Dit systeem is in de stof van de voetbalshirts (100% polyester) verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

 Helaas kun je deze voetbalshirts alleen in de fanshop van de club bestellen. Ben je op zoek naar andere voetbalshirts van Zweedse clubs? Check het in deze fanshop! 

IFK Nörrkoping thuisshirt 2023

IFK Norrköping thuisshirt 2023

 IFK Norrköping uitshirt 2023-2024

IFK Norrköping 3e voetbalshirt 2023-2024