IFK Norrköping voetbalshirts 2022-2023

De Zweedse club IFK Norrköping en kledingsponsor adidas hebben de nieuwe IFK Norrköping voetbalshirts 2022-2023 officieel gelanceerd. Vorig seizoen eindigde de club op een zevende plek in de Allsvenskan en dus speelt de club in dit tenue de Allsvenskan en bekerwedstrijden gedurende 2022-2023. Adidas is vanaf dit jaar de nieuwe kledingsponsor van de Zweedse club en is de opvolger van Nike.



Het IFK Norrköping thuisshirt 2022-2023 is een eerbetoon aan het 125 jarig bestaan van de club. De club werd op 29 mei 1897 opgericht en bestaat in mei dus exact 125 jaar. Op de linkerborst van het tenue prijkt het oude IFK Norrköping logo. Dit betreft een blauwe ster. Om deze ster staat een tekst die verwijst naar het jubileum van de club. Qua template heeft het voetbalshirt alle kenmerken van het standaard adidas Condivo 20 template. Het voetbalshirt is volledig wit en bevat een ronde hals in het blauw/goud. Deze kleurencombinatie komt ook weer terug in de band aan e onderkant van de mouwen. De rechterborst bevat het logo van adidas en op het midden van de IFK Norrköping voetbalshirts staan de logo's van Volkswagen en Holmen. Ter hoogte van de schouders staat het logo van Sölderberg Bil, de linkermouw bevat het logo van LE en de rechtermouw het logo van Unibet. Ook op de achterzijde van het tenue staan een aantal logo's: Let's Create Norrköping, Lantmannen en Platinum Cars. Het IFK Norrköping thuistenue 2022-2023 wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje met aan de zijkanten gouden adidas strepen. De kousen zijn wit en bevatten zowel blauwe als gouden details.

Zoals alle adidas tenues zijn de IFK Norrköping voetbalshirts 2022-2023 uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Dit systeem is verwerkt in de stof (100% polyester) van de tenues en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. Het IFK Norrköping uitshirt 2022-2023 wordt op een later moment bekend gemaakt. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de voetbalshirts, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Eid, Ortmark, Nyman, Rask, Markovic, Abdulrazak, Salihovic, Godswill, Levi en andere spelers. Helaas kun je deze voetbalshirts alleen in de fanshop van de club bestellen. Ben je op zoek naar andere voetbalshirts van Zweedse clubs? Check het in deze fanshop! 

IFK Norrköping thuisshirt 2022-2023

IFK Norrköping thuisshirt 2022-2023 adidas