IF Elfsborg voetbalshirts 2023-2024

De Zweedse voetbalclub IF Elsborg en kledingsponsor Umbro hebben de nieuwe IF Elfsborg voetbalshirts 2023-2024 officieel gepresenteerd. In deze tenues speelt de Zweedse voetbalclub de Allsvenskan en bekerwedstrijden dit jaar. Vorig seizoen eindigde Elfsborg op de zesde plek in de nationale competitie. Ook dit jaar is Umbro weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de IF Elfsborg voetbalshirts. Het Engelse sportmerk is sinds medio 2017 de kledingsponsor van de Zweedse voetbalclub. Sparbanken Sjuhärad is sinds 2019 de hoofdsponsor.

IF Elfsborg thuisshirt 2023-2024

Sinds de oprichting in 1904 draagt IF Elfsborg een geel voetbalshirt. Deze kleuren zijn geïnspireerd door de vlag van Älsborg (Tot 1997 een provincie van Zweden). De vlag van Älsborg was geel/zwart. Het voetbalshirt heef teen speciale tint geel, welke door de Textieluniversiteit in Borås gedefinieerd is. Het IF Elfsborg thuisshirt 2023-2024 is volledig geel en bevat ook zwarte accenten. De ronde hals bevat twee zwarte lijnen en hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van de mouwen. De mouwen bevatten een zwarte taping, waarin het clublogo repeterend is verwerkt. De linkerborst bevat ook het clublogo en de rechterborst bevat het logo van de club. Hoofdsponsor Sparbanken Sjuhärad versiert het midden van het voetbalshirt en op het tenue staan ook tal van andere sponsors: Effectiv, Ro-Gruppen, Input en Pulsen. In de nek op de achterkant van het voetbalshirt prijkt de leeuw uit het wapen van de stad. Het IF Elfsborg thuistenue 2023-2024 wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en gele kousen met contrasterende accenten.

De Umbro IF Elfsborg voetbalshirts kun je vooralsnog nergens bestellen. Ben je op zoek naar voetbalshirts of t-shirts van Zweedse voetbalclubs? Check het dan in deze SHOP!

IF Elfsborg thuisshirt 2023-2024

Detail IF Elfsborg voetbalshirts 2023-2024