IF Elfsborg voetbalshirts 2021-2022

Feyenoord heeft nog één horde te overleven om te groepsfase van de Conference League te bereiken. In de play-offs nemen de Rotterdammers het op tegen de Zweedse voetbalclub IF Elfsborg en dus kunnen wij de nieuwe IF Elfsborg tenues niet onbesproken laten. De IF Elfsborg voetbalshirts 2021-2022 worden door de club ook gedragen in de wedstrijden in de Zweedse competitie (Allsvenskan) en de beker in 2021-2022. IF Elfsborg speelt haar thuiswedstrijden in de Boras Arena, welke plaats biedt aan 16.894 toeschouwers. Umbro is de kledingsponsor van de Zweedse club uit Boras en lanceerde al begin dit jaar de nieuwe Elfsborg tenues.

IF Elfsborg thuisshirt 2021-2022

IF Elfsborg draagt een geel thuisshirt en dit seizoen is het tenue voorzien van een klassieke polokraag. Een ander kenmerk van het IF Elfsborg thuisshirt is de zwarte band aan de onderkant van de mouwen. In deze band is een design van diamanten verwerkt, verwijzend naar het logo van kledingsponsor Umbro. In deze diamantjes is de letter E van de club verwerkt. Het logo van Umbro prijkt op de rechterborst en de linkerborst bevat het logo van de club. Hoofdsponsor van IF Elfsborg is Sparbanken Sjuhärad en op de tenues staan ook de logo's van een aantal andere sponsors: RO-Gruppen, Lamina, Toveks en Input. In de nek op de achterkant van het tenue is een leeuw verwerkt, welke is afgeleid van het wapen van de stad Boras. Ook de kraag bevat een speciale tekst: Boras 400 Ar. Dit verwijst naar het 400 jarig bestaan van de stad. Het IF Elfsborg thuistenue 2021-2022 wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten een gele taping. Op de broekjes staan ook een aantal sponsors. De kousen van het thuistenue zijn geel en bevatten op de kuiten het Umbro logo en aan de zijkanten het logo van subsponsor VINERGI.

Het heeft er alle schijn van dat het IF Elfsborg thuisshirt vaak ook als uitshirt gebruikt wordt. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwste IF Elfsborg voetbalshirts 2021-2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Johan Larsson, Okkels, Frick, Olsson, Bernhardsson, Ndione, Holst, Qasem en nog meer spelers. Deze voetbalshirts kun je alleen bestellen in de officiële fanshop van de Zweedse club. Ben je op zoek naar andere voetbalshirts voor 2021-2022? Check het dan in deze webshop! 

IF Elfsborg thuisshirt 2021-2022

Details IF Elfsborg voetbalshirts 2021-2022