23 november 2020

Hong Kong voetbalshirts 2021-2022

De nationale voetbalbond van Hong Kong en kledingsponsor Nike hebben vandaag de nieuwe Hong Kong voetbalshirts 2021-2022 gelanceerd. In deze tenues speelt het Hongkongs voetbalelftal de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022 in Qatar gedurende de periode 2021-2022. Sinds 2012 is Nike de kledingsponsor van de vertegenwoordigende elftallen van het land en ook dit jaar is het Amerikaanse sportmerk verantwoordelijk voor het design en de productie van de Hong Kong voetbalshirts.

Hong-Kong thuisshirt 2021-2022

Het nieuwe Hong-Kong thuisshirt 2021-2022 is volledig rood en wordt gekenmerkt door de all-over graphic print van ruiten en diagonale blokken over de body en mouwen van het voetbalshirt. Deze blokken hebben verschillende tinten rood en zijn bovendien uitgerust met verticale, horizontale en diagonale strepen. Het tenue bevat ook fel rood en bordeaux rode accenten. Deze kleurencombinatie komt terug in de band aan de onderkant van de mouwen en in de brede V-hals van het tenue. Ook de achterzijde van de V-hals heeft een toelopend v-design. Een ander kenmerk van het Hong Kong thuisshirt is de zigzag band aan de zijkanten. Deze band is bordeaux rood. De swoosh van Nike prijkt op de rechterborst in het zilver en de andere borst bevat het logo van de voetbalbond, de Hong Kong Football Association (HFA). Verder is de binnenzijde van de hals nog voorzien van een speciale graphic. Dit betreft de naam van het land in het Chinees. Het thuistenue van Hong Kong wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje met een diagonale, bordeaux rode taping. De kousen zijn bordeaux rood met aan de bovenkant een donkerder rode band.

Hong-Kong uitshirt 2021-2022

Het Hong Kong uitshirt 2021-2022 is dit jaar wit met oranje accenten. Het voetbalshirt heeft hetzelfde template als het thuisshirt, maar dan zonder all-over print. Het tenue bevat een brede V-hals in het oranje en dit is ook de kleur van de band aan de onderkant van de mouwen. Ook de zigzagband aan de zijkanten van het voetbalshirt is oranje, evenals de swoosh van Nike op de rechterborst. De andere borst is uitgerust met de officiële badge van de voetbalbond. Het uittenue van Hong-Kong wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten een diagonale oranje taping. De kousen van het uittenue zijn wit met een oranje band aan de bovenkant. Zoals alle tenues van Nike zijn ook de Hong Kong tenues uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht.

De nieuwe Hong Kong voetbalshirts kun je vooralsnog nergens bestellen. Ben je op zoek naar andere voetbalshirts voor 2021-2022? Check het in deze winkel! 

Hong Kong voetbalshirts 2021-2022

Hong Kong thuisshirt 2021-2022

Hong Kong uitshirt 2021-2022

Detail Hong Kong voetbalshirts 2021-2022