4 oktober 2018

Hong Kong voetbalshirts 2018-2020

De nieuwe Hong Kong voetbalshirts voor de periode 2018-2020 zijn afgelopen week officieel gepresenteerd door Nike en de voetbalbond van het land. In deze nieuwe tenues debuteert het keurkorps van Gary White in de wedstrijd tegen Thailand op 11 oktober. Bovendien speelt het nationale elftal van Hong Kong in deze nieuwe tenues in 2019 en 2020. Hong Kong heeft zich niet weten te plaatsen voor de Azië Cup in 2019. Dit betekent dat het vooral vriendschappelijk duels of toernooien speelt in de nieuwe Nike voetbalshirts. Wil je alles weten over het nieuwe thuisshirt en uitshirt? Check hieronder de details!

Hong Kong thuis shirt en tenue 2018-2020

Het nieuwe Hong Kong thuisshirt voor 2018-2020 is rood en bevat een all-over print van dunne strepen in twee tinten rood over de body. Deze strepen hebben verschillende diktes en wisselen elkaar af, waardoor het shirt een opvallend ontwerp heeft. Bovendien vormen de strepen in het midden de Bauhimia, dit is de nationale bloem van Hong Kong. Het nieuwe thuistenue bevat verder alle kenmerken van het Nike Vapor template. Zo is het tenue uitgerust met een diagonale hals, welke naar het midden recht loopt. De binnenkant van de hals bevat een rode strip en deze loopt door over de achterkant van het tenue. De swoosh van Nike prijkt op de rechter borst. Het Amerikaanse sportmerk verzorgt sinds 2012 de tenues van het Aziatische land. De andere borst is uitgerust met het embleem van de voetbalbond van Hong Kong en verder zijn de mouwen van het thuisshirt geheel rood. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een rood broekje en witte kousen met op het midden een rode band, waarin de swoosh is verwerkt.

Hong Kong uit shirt en tenue 2018-2020

Het Hong Kong uitshirt voor 2018-2019 heeft hetzelfde template als het thuisshirt. Dit shirt bevat echter witte en zilveren horizontale strepen. De mouwen van dit tenue zijn geheel wit en de logo's van de bond en Nike staan op de borst. Ook dit tenue is uitgerust met een diagonale hals. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een wit broekje en rode kousen met een witte band. Zoals alle tenues van Nike zijn deze voetbalshirts uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, voor een optimale prestatie.

Last but not least hebben we nog een reactie van keeper Yap Hung Fai: ''Wanneer ik het voetbalshirt van het nationale elftal draag, heb ik altijd een gevoel van trots. We zijn een nieuw hoofdstuk begonnen en moeten strijden om te presteren.'' Check hieronder nog meer afbeeldingen van de tenues van Hong Kong, die ook gedragen worden door spelers als Huang Wei, Chen Ju-le en Zhengzhan Long!

Hong Kong voetbalshirt bestellen

De nieuwe Hong Kong voetbalshirts voor 2018-2019 kan je vooralsnog niet in Europa bestellen! Ben je op zoek naar andere shirts van Aziatische landen? Check het exclusief in deze winkel! Directe levering gegarandeerd!

Gerelateerd nieuws