23 januari 2020

Het zwarte Paris Saint Germain Jordan trainingsshirt 2020

De nieuwe Paris Saint Germain 2020 collectie is uit! Dat betekent dat PSG vanaf nu niet alleen een nieuw trainingspak draagt, maar ook een nieuw trainingsshirt. Het nieuwe Paris Saint Germain trainingsshirt van Jordan Brand wordt door de club namelijk gedragen tijdens de trainingen ter voorbereiding op de resterende Ligue 1 en Champions League wedstrijden dit jaar. Dit betreft dus de kleding voor de tweede seizoenshelft en wordt van eind januari tot mei 2020 gedragen. Dit betreft direct ook het laatste Paris Saint Germain trainingsshirt van dit seizoen. Medio mei/juni lanceren Nike en de club alweer de trainingskleding en tenues voor 2020-2021.

Zwart Paris Saint Germain training shirt en tenue 2020

Het nieuwe Paris Saint Germain trainingsshirt 2020 betreft geen trainingsshirt van Nike, maar van Jordan Brand. Dit heeft een speciale reden. Jordan is natuurlijk onderdeel van het merkenportolio van Nike en op 24 januari vindt voor het eerst in de geschiedenis een NBA wedstrijd in Parijs plaats. In de AccorHotels Arena in Parijs nemen de Charlotte Hornets het op tegen de Milwauke Bucks. Het trainingsshirt van PSG bevat dan ook een subtiele verwijzing naar de kleuren van het NBA logo. De taping aan de achterkant van het nieuwe Paris Saint Germain trainingstenue is namelijk rood/wit/blauw. Buiten dat dit de kleuren van de Franse vlag zijn, zijn dit ook de kleuren van het NBA logo. Een andere verwijzing naar basketbal is natuurlijk het logo van Jordan Brand op de rechterborst. Hier prijkt namelijk de jumpman van het merk. Verder is de body van het trainingsshirt zwart en de mouwen blauw. Qua template heeft het PSG X Jordan Brand trainingsshirt de kenmerken van het Vapor template van Nike. Zo is de hals een combinatie van een diagonale en rechte hals en bevatten de mouwen een design van flitsende, dunne strepen. Dit design loopt deels door over de bovenkant van de achterkant van het shirt. Het Paris Saint Germain logo op de linkerborst is monochroom. Dit betekent dat dit embleem in stijl is van de kleuren van het trainingsshirt. Dit logo is dan ook zwart/wit.

Het Paris Saint Germain trainingstenue voor 2020 wordt compleet gemaakt door een zwart trainingsbroekje waarop ook weer de logo's van de club en Jordan staan. Uiteraard is het laatste PSG trainingstenue van dit seizoen uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het tenue dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Icardi, Cavani, Mbappé, Neymar, Silva, Di Maria, Verratti en nog meer sterspelers.

Paris Saint Germain trainingsshirt 2020 kopen

Het zwarte Paris Saint Germain trainingsshirt voor 2020 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het trainingsshirt is voor volwassenen € 44,95 en voor kinderen € 39,95. De trainingsbroekjes bestel je al vanaf € 34,95. De tenues zijn beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Directe levering!

Bestel het PSG x Jordan Brand trainingsshirt direct in de officiële NIKE SHOP

of deze SHOP!