Het Manchester United x Chinese New Year t-shirt van adidas

Nog een vet item uit de Manchester United X Chinese New Year collection, al is het alleen maar om de kleur! We hebben het hier over een nieuw t-shirt! United en adidas lanceerden gisteren een speciale collectie ter gelegenheid van het Chinese nieuwjaar op 4 februari. Manchester United is ook mateloos populair in China en dit zal de reden zijn geweest dat United en adi deze special edition collecite uitgebracht hebben. De collectie bestaat verder uit een joggingspak en een nieuw anthem jack. Dit betreft het jack waarin de spelers het veld betreden voorafgaande aan de wedstrijden het komende half jaar!

Een nieuw jaar in China betekent ook een nieuw dier dat centraal staat het komende jaar. Dit jaar is dat het varken. Met een varken komen niet direct de meest positieve gedachten op. Dat is anders met het nieuwe t-shirt. Dit shirt heeft een heerlijk fel rode kleur, die door adi ''REAL RED'' wordt genoemd. Ongetwijfeld vallen de spelers van United direct op in dit shirt. Het is niet bekend of dit shirt ook daadwerkelijk gedragen wordt door de spelers. Zeker is dat het t-shirt perfect gecombineerd kan worden met het anthem jack en joggingspak. De gouden accenten op het shirt zijn een verwijzing naar het Chinese nieuwjaar. Zowel het logo van United als het adidas logo op de borst zijn goud. Verder is het shirt uitgerust met zwarte adidas trademark strepen op de schouders en mouwen en bevat het katoenen t-shirt een ronde hals. De onderkant van het t-shirt is aan de rechterkant voorzien van een label waarin een Chinese gelukswolk met Chinese tekens is verwerkt. Alles voor de voorspoed van United komend jaar. Met de nieuwe manager Ole Solskjaer is er in ieder geval een goede weg ingeslagen.

Check nog meer foto's van dit special edition t-shirt van United! Dit shirt is maar beperkt door adidas geproduceerd en heeft dan ook een prijs van € 50,-. Bestel dit gave t-shirt van United exclusief in deze winkel!