Het Manchester United joggingspak als ode aan Chinese nieuwjaar

China heeft een andere kalender dan wij in Europa gewend zijn. Daar trapt men het nieuwe jaar pas op 4 februari af. Dit jaar wordt men gesteund door adidas en Manchester United. In 2018 werden er bij United geen feestjes gevierd door de povere resultaten van de club. Dat moet in 2019 anders en dus vieren The Mancunians samen met adidas het Chinese Nieuwjaar met een nieuwe collectie. En hoe! De collectie bestaat uit een aantal items, waaronder een super vet joggingspak! Of dit pak ook daadwerkelijk door de spelers van United gedragen gaat worden, is de vraag. Het ziet er wel stijlvol uit. Dat terwijl 2019 in China het jaar van het varken is. Alles is mogelijk! Check hieronder alle details van het nieuwe Manchester United joggingspak als ode aan het Chinese Nieuwjaar!

Het super zieke Manchester United joggingspak bestaat uit een sweat top en een joggingsbroek. De sweater is geheel zwart en bevat aan de zijkanten een gave taping met rode Chinese tekens. Deze taping loopt ook door over de zijkanten van de joggingsbroek. Deze tekens vormen de naam van de club. De sweat top bevat op de borst de logo’s van adidas en de club waar Ole Solskjaer momenteel aan het roer staat. Deze logo’s zijn goud, verwijzend naar het Chinese Nieuwjaar. Ook de achterkant van de sweater is uitgerust met een speciaal logo. Hier prijkt namelijk in het goud een gelukswolk, die symbool staat voor voorspoed. Verder heeft de sweater de gebruikelijke details. De trui is uitgerust met een ronde hals en bestaat voor 70% uit katoen en 30% uit polyester. Dit resulteert in een super zachte badstof, die je ook nog eens lekker warm houdt. De onderkant van de United trui bevat een strakke band. De joggingsbroek heeft dezelfde kenmerken als de trui. Deze is zwart met een rode taping en gouden logo’s van adi en de club. De joggingsbroeken van adidas hebben altijd een toelopende fit, wat betekent dat deze vooral strak om de enkels en kuiten valt. Hier dragen ook de cuffs ter hoogte aan de enkels aan bij. Verder is de broek uitgerust met twee zakken aan de zijkanten een zak met rits aan de achterkant.

Manchester United is één van ’s werelds grootste voetbalclubs en is dus ook groot in China. Dit is waarschijnlijk de reden dat United en adi deze special edition collectie hebben gelanceerd. Deze collectie herbergt ook nog een super gaaf anthem jack! Check hieronder nog meer afbeeldingen van dit chille joggingspak van United!

Het nieuwe Manchester United joggingspak als ode aan het Chinese Nieuwjaar kan je vanaf nu bestellen voor volwassenen. De top en joggingsbroek kunnen los van elkaar gekocht worden. Beide items hebben een prijs van € 70,- en zijn beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. Directe levering gegarandeerd!

Bestel dit zieke joggingspak van United exclusief in deze winkel!