Het Inter Milan trainingspak voor 2019

Inter Milan haalde op een haar na niet de achtste finales van de Champions League en staat in de Serie A op een derde plaats. Qua prestaties gaat het dus best OK, zeker als we dat vergelijken met die van de afgelopen jaar. Rust is momenteel de sleutel in Milaan en die balans komt eigenlijk ook geheel terug in de trainingskleding van dit seizoen. Al sinds de start van het seizoen 2018-2019 zijn de pakken van de Milanezen geheel in stijl van de clubkleuren van de Nerazzurri. Het nieuwe Inter Milan trainingspak voor 2019 vormt daar geen uitzondering op. Qua looks is het net zo steady als de prestaties van de club. Ben je benieuwd? We bespreken het nieuwe Inter Milan pak voor 2019 kort hieronder!

Inter Milan trainingstrui en trainingsbroek 2019

Waar verschillende andere Nike trainingspakken voor 2019 een verandering in template hebben ondergaan, is die metamorfose van het Inter Milan trainingspak vooralsnog uitgebleven. Daarover straks meer. Het nieuwe trainingspak wordt alleen gedragen tijdens de trainingen in de tweede seizoenshelft van het seizoen 2018-2019, dus van januari tot mei. Dit betreft bovendien het laatste pak van dit seizoen. Het pak bestaat weer uit een training sweater en een trainingsbroek. De trainingstrui van Inter heeft dezelfde kleuren van het voetbalshirt. De Inter Milan sweater is namelijk een combinatie van blauw en zwart. De tint blauw wordt door Nike ‘’game royal’’ genoemd. De zwarte details zijn vooral te vinden in de taping over de mouwen en schouders. Deze strip is weer verdeeld in dunne zigzag strepen. Dit jaar is de swoosh van Nike op de rechter borst niet zwart en dat heeft ook weer een reden. Nike en Internazionale vieren dit jaar dat ze twintig jaar partners van elkaar zijn. Het Amerikaanse sportmerk verzorgt namelijk al sinds 1998 de tenues en kleding van de achttienvoudig kampioen van Italië. Dit kan bijna niet beter gevierd worden door een gouden tint aan te brengen op de kleding en daarom is de swoosh van Nike goud. Qua functionele kenmerken is er ook niks veranderd. De Inter training top bevat aan de onderkant van de mouwen duimgaten en de mouwen betreffen raglanmouwen. De achterzoom is wat langer en verder zijn de tops uitgerust met een hoge hals met een rits tot de borst. Uiteraard is ook de Dri Fit technologie in de tops verwerkt.

Aan de trainingsbroek is qua design niks veranderd. Deze is contrasterend aan de tops. De trainingsbroek is zwart met een blauwe taping aan de zijkanten. Deze strip loopt ongeveer door tot de knieholtes. De zijkanten van de broek bevatten de logo’s van de club en Nike en daarnaast bevinden zich zakken. De bovenkant van de Inter Milan trainingsbroek voor 2019 bevat een tailleband, die je zelf kan verstellen. De onderkant van de trainingsbroek van Internazionale bevat enkelritsen, zodat je de broek ook makkelijk over je sneakers en schoenen aan en uit kunt doen. Ook de trainingsbroek bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Dri Fit technologie van Nike, voor een optimale prestatie!

Het is niet super spannend, maar dus wel steady! Langzaamaan wordt de weg omhoog in gezet. Check hieronder de foto’s van het nieuwe Inter Milan pak voor 2019 of check het nieuwste tech fleece pak van Internazionale!

Inter Milan trainingspak 2019 bestellen

Het blauw/zwarte Inter Milan trainingspak voor 2019 kan je vanaf nu bestellen. De top en de broek kunnen los van elkaar gekocht worden. Beide items hebben een prijs van € 65,- en beide items zijn alleen beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. Wil je andere Inter producten bestellen? Check dan ook het overzicht met producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Bestel je Inter trainingspak 2019 in de officiële NIKE shop

of deze winkel!