8 oktober 2018

Het functionele Manchester United winter trainingspak 2018-2019

Manchester United en adidas hebben vandaag een nieuw pak aan de collectie voor 2018-2019 toegevoegd. Adi lanceerde vandaag namelijk een speciaal winter trainingspak voor Manchester! Dit nieuwe trainingsapk wordt door United alleen gedragen in de maanden oktober, november, december, januari en februari en bevat de nieuwste technologieën om de spelers van United warm te houden tijdens de trainignen. Waarschijnlijk wordt dit nieuwe winter trainingspak ook gedragen door de wisselspelers tijdens de Premier League, FA Cup, League Cup en Champions League wedstrijden van ''The Mancunians.'' In dit blog bespreken we niet alleen het design van het pak, maar ook de nieuwste materialen en functionaliteiten die het nieuwe adidas trainingspak van Manchester United heeft.

Manchester United winter trainingstrui 2018-2019 - Zwart/rood

Het nieuwe Manchester United trainingspak voor de winter van 2018-2019 bestaat ook dit jaar weer uit een training top en een trainingsbroek. De trainingstrui, of (zoals adidas het noemt) het warm-up shirt, is zwart met fel rode details. De drie strepen van adidas over de mouwen zijn rood en ook de logo's van United en adidas op de borst hebben deze kleur. Het logo AON op het midden van de trainingstrui van Manchester United is wel wit. Waar de ''normale'' trainingspakken van Manchester United altijd gemaakt zijn van een dun polyester, is het winter pak nog uitgerust met een extra laagje. In dit extra laagje is fleece materiaal verwerkt, wat als kenmerk heeft dat dit je perfect warm houdt tijdens de koude winterdagen. Het helpt je lichaamstemperatuur op pijl te houden. Bovendien is er een laagje met ripstop materiaal aan de training top aangebracht. Dit laagje stoot wind en regen nog beter af. Een ander kenmerk van de nieuwe winter training top van Manchester United is de capuchon. In deze capuchon kan je je heerlijk verbergen en verstoppen voor de kou. Daarnaast loopt de capuchon als het ware door aan de voorkant en dit biedt bijvoorbeeld je mond en neus extra bescherming. Heel handig is het dat de trui van Manchester United ook is uitgerust met een rits, zodat je de top wat losser kan doen als het wat minder koud is.

Manchester United winter trainingsbroek 2018-2019 - Zwart/rood

Voor het eerst worden de nieuwe winter trainingspakken van adidas ook compleet gemaakt door een speciale trainingsbroek, waarin dezelfde technologieën zijn verwerkt als in de top. In de zwarte trainingsbroek is namelijk ook fleece verwerkt en de broek van Manchester United bevat ook een extra laagje met ripstop materiaal. Beide vormen een perfecte barrière tegen de kou, wind en regen. Ook de broek bevat rode adidas stripes aan de zijkanten en bovendien zijn de logo's van adidas en United op de broek fel rood. Andere kenmerken van de nieuwe Manchester United trainingsbroek zijn de zakken aan de zijkanten, de tailleband aan de bovenkant en de enkelritsen aan de onderkant. Zoals we van adidas gewend zijn, vallen de top en de broek netjes getailleerd om het lichaam, zodat het een comfortabel pak is om in te trainen of om dagelijks te dragen. De winter trainingspakken bevatten niet de adidas Climalite technologie, maar de Climawarm technologie, welke natuurlijk als doel heeft je altijd warm te houden.

Dit is niet het enige trainingspak van Manchester United voor 2018-2019. Eerder lanceerden adidas en Engelse topclub een normaal trainingspak en een Champions League trainingspak.

Manchester United winter trainingspak bestellen

Het nieuwe zwart/rode Manchester United winter trainingspak voor 2018-2019 kan je vanaf nu bestellen. De top en trainingsbroek kunnen los van elkaar gekocht worden. De top heeft voor volwassenen een prijs van € 85,- en voor kinderen is deze € 75,-. De broek is voor volwassenen € 75,- en voor kinderen € 65,-. In totaal betaal je dus voor het trainingspak voor volwassenen een prijs van € 160,- en voor kinderen is deze € 140,-. Check andere United producten in het overzicht hiernaast of hieronder!

Bestel het winter trainignspak van United in deze WINKEL

of deze SHOP