7 november 2018

Het Bayern Munchen joggingspak voor 2019

Adidas is er vroeg bij met de nieuwe collecties voor 2019! Het merk heeft deze week een deel van de nieuwe Bayern Munchen collectie voor 2019 gerealesed. Dit is de kleding die de Duitse kampioen draagt in de tweede seizoenshelft van het seizoen 2018-2019, dus van januari tot mei. Dit betreft bovendien de laatste collectie van dit seizoen. Pas medio mei wordt er weer een nieuwe trainingslijn uitgebracht en dit is dan direct de nieuwe lijn voor 2019-2020. Onderdeel van de nieuwe FC Bayern collectie voor 2019 is ook een nieuw joggingspak. Of dit pak ook echt gedragen gaat worden door de sterren van Bayern is niet bekend. Wel weten we dat het nieuwe Bayern Munchen joggingspak een vet design heeft! Benieuwd? We bespreken het hieronder!

Bayern Munchen seasonal special sweatshirt en joggingsbroek 2019

Het nieuwe Bayern München joggingspak bestaat uit een crew neck sweater en trainingsbroek, maar kan ook perfect gecombineerd worden met de nieuwe hoodie! Omdat wij helemaal weg zijn van de nieuwe Bayern Munchen trui, bespreken we het pak eerst aan de hand van de crew neck sweater. Deze trui wordt door adi het ‘’seasonal special sweatshirt’’ genoemd en heeft een heerlijk retro design. Dit komt niet in de laatste plaats door de heritage taping over de mouwen. In deze taping is in een flitsende lettertype de naam van de club verwerkt: FC Bayern! Een ander detail van de nieuwe Bayern München sweater is de print op de borst. Ook hier staat de naam van de Duitse kampioen met daarbij de leus van de Rekordmeister: Mia san mia (wij zijn wie we zijn). Verder is de trui geheel blauw, bevat het een crew neck, cuffs aan de onderkant van de mouwen en een strakke band aan de onderkant. Waar de trui een echt streatwear design heeft, is het nieuwe Bayern Munchen vest wat meer fanbased. Je hebt dus zelf de keuze om het pak naar wens samen te stellen. De nieuwe FC Bayern München hoodie voor 2019 is blauw met een rode band over het midden. In deze band is het ruiten design verwerkt, afkomstig uit het logo van de club. Een mooi detail is dat in de touwtjes van de hoodie de naam van de club verwerkt is. Een ander detail bevindt zich aan de achterkant van de capuchon. Hier staan namelijk de drie iconische adidas stripes. Op de borst van het vest staan de logo’s van de club en adidas. 

De joggingsbroek van het nieuwe Bayern München pak wordt door adidas de ‘’seasonal special TIRO broek’’ genoemd en heeft vrijwel dezelfde kleuren als de trui. Deze is ook navy blauw met aan de zijkanten drie strepen. Op de broek ontbreekt wel het logo van de club en in plaats hiervan staat de naam van de club op de broek met de leus. De andere pijp bevat wel het adidas logo. Kenmerkend aan de broek is de tapered fit. De broek valt namelijk heerlijk om de enkels en kuiten. Daarnaast voelt de broek nog eens lekker zacht aan en dit komt door de combinatie van katoen en polyester. Uiteraard is de nieuwe Bayern München joggingsbroek uitgerust met twee zakken aan de zijkanten.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe joggingspak van Bayern München. Heritage lijkt het thema in de nieuwe Bayern collectie voor 2019 en dit lijkt ook terug te komen in het nieuwe anthem trainingsjack voor 2019.

Bayern München joggingspak bestellen

Het nieuwe adidas joggingspak van Bayern München kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De trui en het vest hebben een prijs van € 69,95 en de broek is ook € 69,95. Alle items zijn beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. Wil je andere producten van de club bestellen? Check dan ook het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering!

Bestel het nieuwe Bayern joggingspak exclusief in deze SHOP