1 juni 2011

Heracles uitshirt 2011/2012

Het nieuwe uitshirt van Heracles voor het seizoen 2011/2012 is samen met het Heracles thuisshirt officieel gepresenteerd op de website van de club. Het design van het nieuwe Heracles uitshirt is geheel veranderd. Werden de uitshirts van vorig jaar nog gekenmerkt door de golf ter hoogte van de borst (het design van de JAKO Boca lijn), de uitshirts voor het seizoen 2011/2012 hebben een verticaal gebaand design en is hemelsblauw. Vorig seizoen waren de uitshirts van Heracles zwart en wit met respectievelijk een witte en zwarte golf. Over de voorkant van het nieuwe Heracles uitshirt lopen drie lichtblauwe banen en drie nog lichtere blauwe banen, welke elkaar afwisselen.

Het shirt heeft verder een klassieke V-hals, welke ook beide kleuren lichtblauw bevat. Opvallend detail van de shirts is de zwart/witte lijn bij de overgang van de schouders naar de borst. Zwart en wit zijn de clubkleur van Heracles. Op de linkerborst is het logo van Heracles geborduurd en op het midden van de borst staat het logo van teamkledingsponsor JAKO. Hoofdsponsor TenCate staat op het midden van het shirt.

Het broekje, dat bij het Heracles uittenue 2011/2012 hoort, is geheel wit en bevat op de linkerpijp het logo van JAKO en op de andere pijp het logo van Heracles. De kousen van het Heracles tenue  zijn geheel hemelsblauw en bevatten een witte baan iets boven het midden van de kousen. Check hieronder de foto van zowel het nieuwe Heracles uitshirt, als het Heracles thuisshirt. Beide shirts kan je medio juni/juli kopen in de voetbalshop van Subside Sports.


Koop het hier!

 

Heracles Uitshirt 2011/2012