HealthCity wordt met ingang van seizoen 2011-2012 de nieuwe hoofdsponsor van ADO Den Haag. HealthCity International is de grootste en meest toonaangevende exploitant van fitness- en wellnesscentra in Europa. In Nederland voert zij twee formules, te weten HealthCity en Basic-Fit. Beide formules zullen vanaf komend seizoen regelmatig terug te zien zijn in het Kyocera Stadion. Daarnaast zullen in relatie tot zowel HealthCity als Basic-Fit in samenwerking met ADO Den Haag mooie voordeelacties worden ontwikkeld ten gunste van supporters en bedrijven die relatie zijn van ADO Den Haag.

Tevens liggen er plannen om gezamenlijk een mooi evenement te organiseren in het kader van ‘gezondheid en bewegen’.Als shirtsponsor heeft HealthCitygekozen voor Basic-Fit en deze naam zal vanaf aanstaande zondag op de voorzijde van het shirt van ADO  Den Haag zichtbaar zijn.

 

Robbert Zaadnoordijk, Business Manager Basic-Fit:´Dit is een super combi! Als Basic-Fit ben ik blij met deze samenwerking met ADO Den Haag. De groei en het succes welke ADO Den Haag heeft doorgemaakt is écht indrukwekkend te noemen! Deze sponsoring is tot stand gekomen vanuit de overeenkomstige sportieve mentaliteit en groeiambities die wij beiden hebben. We mogen er samen trots op zijn dat we zijn gekomen waar we nu staan. Ik ben ervan overtuigd dat we met elkaar een mooie en sportieve tijd tegemoet gaan!’

Dick Vierling, Commercieel Directeur ADO Den Haag: ‘In deze tijden van financiële problemen over de hele wereld, zijn we er als ADO Den Haag enorm trots op dat we met HealthCity de sponsor hebben weten te vinden die zo veel vertrouwen in ons heeft dat ze hun naam letterlijk en figuurlijk aan ons willen verbinden. Het sportieve succes van vorig jaar komt in een mooie deal als deze ook commercieel perfect tot uiting. Wij kijken met onze club omhoog en dat kunnen we met deze overeenkomst van een jaar met een optie op nog twee seizoenen samen met HealthCity doen.’

 

Zondag, voorafgaand aan het duel met Vitesse, zullen de directie van ADO Den Haag en HealthCity officieel hun handtekeningen zetten onder de overeenkomst. Dit zal rond 14.15 uur plaats vinden op het veld. Nog geen kwartier later zullen de spelers het veld opkomen met de nieuwe naam Basic-Fit op het shirt.

 

Bron: adodenhaag.nl