5 januari 2021

Groen Bayern München trainingspak 2021

Bayern München draagt de komende maanden een groen trainingspak. Dit groene Bayern München trainingspak is afgelopen week officieel gepresenteerd door adidas en de Duitse kampioen. Dit pak wordt door de spelers van Bayern München gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Bundesliga, DFB Pokal en Champions League wedstrijden in de tweede seizoenshelft van 2020-2021, dus van januari tot mei 2021. Dit betreft direct ook het laatste Bayern München trainingspak van dit seizoen. Medio juni wordt de nieuwe collectie voor 2021-2022 door de club en adidas gepresenteerd.

Bayern München training sweater en trainingsbroek 2021

Het nieuwe Bayern München trainingspak bestaat, evenals het Bayern München Champions League trainingspak, weer uit een training sweater en een trainingsbroek. Beide onderdelen bevatten alle kenmerken van het adidas Condivo 20 template. Dit template gebruikt adidas voor alle trainingskleding dit seizoen. De Bayern München training sweater 2021 is geheel groen (door adidas ''Rich Green'' genoemd) en bevat bovendien details uit de clubkleuren van de Rekordmeister. Kenmerkend aan het adidas Condivo template is dat de drie adidas strepen aan de onderzijde van de mouwen geplaatst zijn. Aan de onderkant van de linkermouw zijn de strepen rood en aan de onderkant van de andere mouw zijn de strepen wit. Ook de logo's op de borst zijn monochroom. Dit betekent dat deze geheel in stijl zijn van één van de kleuren van de training sweater. Het adidas en Bayern München logo zijn dan ook wit. Verder bevat de groene Bayern München trainingstrui 2021 de gebruikelijke functionele details. De training top is voorzien van een hoge hals met een rits tot de borst. De mouwen bevatten aan de onderkant duimgaten. Dit garandeert de perfecte pasvorm. Verder is de training top aan de achterkant iets langer en bevat het een split. Dit geeft net wat extra bescherming.

Het Bayern München trainingspak 2021 wordt compleet gemaakt door een zwarte trainingsbroek. Dit is dezelfde trainingsbroek als het eerder dit jaar gelanceerde Bayern München trainingspak. De trainingsbroek bevat aan de rechterkant witte adidas strepen en aan de linkerkant rode adidas strepen. De logo's op de trainingsbroek zijn ook weer wit. De Bayern München trainingsbroek bevat aan de bovenzijde een tailleband, waarmee de pasvorm verstel kan worden. Verder is de trainingsbroek uitgerust met twee zakken met een rits om spullen in op te bergen. Een ander kenmerk van de trainingsbroek is de tapered fit. Dit betekent dat de broek vooral strak valt rondom de enkels en kuiten. Door de enkelritsen aan de onderkant van de pijpen kun je de broek nog makkelijker over je voetbalschoenen en sneakers aan en uit doen. Zowel de training top als trainingsbroek is uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het groene trainingspak dat tot het einde van 2020-2021 gedragen wordt door de sterspelers van de club.

Bayern München trainingspak bestellen

Het groene Bayern München trainingspak 2021 kun je vanaf nu bestellen. De training sweater en trainingsbroek kun je los van elkaar bestellen. Voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) is de training sweater € 64,95 en voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) is de training sweater € 74,95. De trainingsbroek bestel je al vanaf € 49,95. Check ook andere Bayern München trainingskleding in de onderstaande winkels!

Bestel je Bayern München trainingspak direct in deze winkel! 

of de officiële adidas winkel! 

of deze SHOP 

Bayern Munchen trainingspak 2021

Groen Bayern Munchen trainingspak 2021