Bayern Munchen Champions League trainingspak 2020-2021

Bayern München draagt in de aanloop naar de Champions League wedstrijden een nieuw trainingspak. Vandaag lanceerden de club en adidas tegelijkertijd met het Champions League uitshirt het nieuwe Bayern München Champions League trainingspak 2020-2021. Het pak is onderdeel van de zogenaamde ULTIMATE lijn van adidas en de club. Het pak is dan ook wat duurder dan het andere Bayern München trainingspak en wordt alleen gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de wedstrijden in het miljardenbal gedurende 2020-2021.

Grijze Bayern München training sweater en trainingsbroek 2020-2021

Het nieuwe Bayern München Champions League trainingspak bestaat dit jaar weer uit een training sweater en trainingsbroek. De training top heeft echter een ander template dan we gewend zijn. De training top bevat namelijk geen hoge hals, maar een klassieke baseball kraag. Wel is de hals nog uitgerust met een verborgen rits tot het midden van de borst. De Bayern München Champions League training sweater is overwegend grijs, waarbij de mouwen en de kraag een donkerdere tint grijs hebben dan de body. Verder bevat de trainingstrui fel rode accenten. Het adidas logo op de rechterborst en het Bayern München logo op de linkerborst zijn fel rood en hetzelfde geldt voor de drie adidas strepen aan de onderkant van de mouwen. De mouwen zijn deels ook lichtgrijs en in dit gedeelte is een camouflage print verwerkt. Verder bevat de trainingstrui de gebruikelijke accenten. De onderkant van de mouwen bevatten duimgaten, zodat de sweater nog beter om het lichaam valt. De achterkant van de Bayern München training sweater is iets langer en dit biedt extra bescherming.

De Bayern München Champions League trainingsbroek 2020-2021 heeft dezelfde kleuren als de training top. De trainingsbroek is grijs met fel rode details. Ook de logo’s op de broek zijn fel rood. De rechterpijp bevat aan de bovenkant het Bayern München logo en de andere pijp het logo van kledingsponsor adidas. De drie strepen bevinden zich aan de zijkanten van de broek en hebben ook deze kleur. Verder heeft de Bayern München trainingsbroek de  gebruikelijke functionele details. De broek heeft een tapered fit. Dit houdt in dat de broek met name strak valt rondom de kuiten en enkels. De onderkant van de trainingsbroek bevat enkelritsen, zodat je deze broek nog makkelijker aan en uit kunt doen. Verder is de Bayern München broek uitgerust met twee zakken met ritsen en bevat de bovenkant een tailleband, voor de optimale fit. Alle trainingspakken van adidas zijn dit jaar uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor ventilatie en afvoer van zweet en vocht. Hierdoor is het pak een perfect pak om in te trainen of casual te dragen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Bayern München Champions League trainingspak, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Lewandowski, Sané, Davies, Thiago, Alaba, Neuer, Gnabry, Müller en andere spelers.

Champions League trainingspak Bayern München bestellen

Het Champions League trainingspak van Bayern München kun je vanaf nu bestellen. Dit kan alleen voor volwassenen in de maten S, M, L, XL en XXL. De training sweater heeft een prijs van € 89,95 en de trainingsbroek is € 74,95. Check ook andere Bayern trainingskleding in de onderstaande winkels!

Bestel je Bayern München trainingspak direct in de officiële adidas winkel! 

of deze SHOP 

of deze winkel!

Bayern München Champions League trianingspak 2020-2021