28 februari 2011

Graydon mogelijk nieuwe hoofdsponsor ADO Den Haag

Nadat bekend is geworden dat Mattijs Manders, commercieel directeur bij Graydon, per april de nieuwe algemeen directeur wordt bij ADO Den Haag, gaat onder de supporters van de Haagse voetbalclub het gerucht dat Graydon de nieuwe hoofdsponsor wordt van ADO en daarmee volgend seizoen op de voetbalshirts van ADO Den Haag komt te staan. Fit For Free zal namelijk met ingang van volgend seizoen geen hoofdsponsor meer zijn bij ADO den Haag. In oktober werd bovendien al bekend dat ADO Den Haag en Hummel het contract niet verlengd hebben. Daarmee werd ook bekend dat Errea vanaf volgend seizoen de teamkleding en voetbalshirts van ADO Den Haag gaat verzorgen.

Vanaf het seizoen 2011/2012 zal de selectie van ADO Den Haag haar wedstrijden dus spelen in de kleding van het merk Errea en zal op de voetbalshirts een nieuwe hoofdsponsor staan. Of dit Graydon is, kunnen wij nog niet met zekerheid zeggen. Wanneer er meer zekerheid hierover is, zullen wij daar uiteraard over informeren. Wel zijn supporters creatief geweest en is het onderstaande shirt volgens hen het ADO Den Haag thuisshirt voor volgend seizoen. 

 

De ADO Den Haag voetbalshirts zullen medio juni te koop zijn hier! Binnenkort zal er uiteraard meer nieuws zijn over de tenues van ADO Den Haag voor het seizoen 2011/2012.